Elon Musk, kripto planlarını anlattı:
Elon Musk, kripto planlarını anlattı: "Twitter için çok önemli"

Elon Musk, kripto planlarını anlattı: “Twitter için çok önemli”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Elon Musk, Twitter çalışanları ile bir soru-cevap etkinliğinde bir araya geldi. Musk etkinlikle kripto para sektörünün Twitter’da nasıl kullanılabileceğine dair planlarından da söz etti.

Toplantının dökümüne göre, Tesla CEO’su kripto ödemelerinin Twitter için nasıl “kritik bir alan” olduğunu açıkladı. Musk ayrıca sosyal medya platformunda devam eden kripto dolandırıcılığı sorununu da vurguladı.

Elon Musk için kripto ödemeleri, Twitter adına kritik olabilir

Musk, “Bu noktada para temelde dijitaldir” dedi. Para göndermeyi kolaylaştırmak için ödemeleri Twitter’a entegre etmenin mantıklı olacağını sözlerine ekledi ve buna “para biriminin yanı sıra kripto para birimini” de içereceğini belirtti.

Amacının “hizmetin faydasını en üst düzeye çıkarmak” olduğunu belirten Musk, “Eğer bir kişi bunu uygun ödemeler yapmak için kullanabilirse, bu faydada bir artıştır” dedi. Haber, eğlence ve ödemelerin Twitter için “üç kritik alan” olduğunu ve hizmeti “onsuz yaşayamayacağınız ve herkesin onu kullanmak isteyeceği kadar çekici” hale getirdiğini de sözlerine ekledi.

“WeChat gibi bir uygulama yapabiliriz”

Musk’ın Twitter’ın ödemeleri entegre etmesi önerisi, platformun WeChat tarzı bir “süper uygulama” haline gelmesi gerektiği yönündeki önceki argümanını yansıtıyor. Çin sosyal medya platformu, araç çağırma, yemek teslimatı ve ödemeler gibi birden fazla hizmeti tek bir çatı altında bir araya getiriyor.

Soru-cevap bölümünde Musk, Twitter’da botların ve kripto dolandırıcılığının yaygınlığından şikayetçi olduğunu söyledi.

“Twitter’da oldukça fazla kripto dolandırıcılığı var. Daha iyiye gidiyor, ancak hala biraz var. Bot olmamaları gerekmeyen, ancak faaliyet gösterebilecekleri insanlar da var. Biliyorsunuz, bir kişi yüzlerce hesabı yönetiyor ve onları birey gibi göstermeye çalışıyor ama değiller.”

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin