Elon Musk'tan Dogecoin ve Ethereum açıklaması
Elon Musk'tan Dogecoin ve Ethereum açıklaması

Elon Musk’tan Dogecoin’in kaderini değiştirebilecek açıklama! “DOGE ve Ethereum…”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Elon Musk’ın Dogecoin’e desteği uzun süredir biliniyor. Ünlü milyarder, bu ilgisiyle meme coin’i kripto piyasası tarihindeki en etkileyici rallilerden birine yönlendirdi. Musk, son birkaç aydaki düşüşe rağmen dijital varlığa olan desteğinden vazgeçmedi ve yakın zamanda satma planı olmadan tokeni elinde tuttuğunu doğruladı.

Elon Musk, Dogecoin yaratıcısının önerisine karşı çıktı

Musk ayrıca kripto para birimini ana akım haline getirmek için çeşitli stratejileri destekliyor. Bununla birlikte Dogecoin’in yaratıcısı Billy Markus’un bir önerisi, bunu dile getiren milyarder ile pek uyuşmuyor gibi görünüyor.

Çoğunlukla, sektördeki büyük projeler Ethereum Blockchain’ine köprü kurmak istiyor. Önde gelen akıllı sözleşmeler platformu Ethereum, geniş ağ kullanımı ve sahiplerinin satın alma gücü göz önüne alındığında en iyileri kendine çekiyor. Bu çizgiye ayak uyduran Dogecoin kurucu ortağı Billy Markus, meme coin’i daha fazla fayda sağlamaya yardımcı olacak bir dizi öneride bulundu.

Musk, Markus tarafından önerilen iyileştirmelerin çoğunluğunu kabul ederken, listedeki Dogecoin-Ethereum köprüsü fikrine şiddetle karşı çıktı. Markus’un önerdiği köprü, kripto para birimini Web3’e entegre etmek içindi. Bu, dijital varlığın bir Web3 cüzdanını bir web sitesine bağlayarak ve oradan Dogecoin tokenleri kullanarak etkileşime girerek kullanılmasına izin verecekti.

Ek olarak, NFT’lerin basılması, satın alınması ve satılmasında yaygın olarak kullanılmasına izin vererek tokenin faydasını da artıracaktı.

Ancak Musk, “gerekli değil” diyerek bu Dogecoin-Ethereum köprüsüne karşı çıktı.

Bir Doge-Ethereum köprüsüne sahip olmanın faydası açık, ancak görünen o ki ‘Dogefather’ bunu istemiyor.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin