Bu altcoin'de işler iyiye gitmiyor!
Bu altcoin'de işler iyiye gitmiyor!

Elinizde varsa dikkat edin: Bu altcoin’de işler iyiye gitmiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cosmos fiyatında düşüş eğilimi başladı ve ATOM 26 dolara geriledi. Altcoin için kısa vadeli trend çizgisi azalan yöne doğru gidiyor ve ayılar 8 Şubat’tan bu yana lider konumda. Ayılar, Şubat ayı içinde fiyatı daha da aşağı çekebilir.

ATOM 1 günlük fiyat analizi

Ayılar günün başlarında piyasayı ele geçirdikten sonra daha fazla kayıp belirtileri gösteriyor. Geçtiğimiz birkaç gün ayılar için olumsuz haberler de getirdi ve eğilim bugün için de değişmedi. Ayılar bugün liderliğini sürdürdükten sonra fiyat 26 dolar seviyesine düştü. Momentum oldukça yavaş bir hızda artıyor ve fiyat hareketli ortalama (MA) değerinin, yani 28,8 doların altında işlem görmeye devam ediyor.

Cosmos price analysis: Bears cash in on the latest opportunity by taking ATOM price to $26 1

Oynaklık azalıyor ve bunun sonucunda Bollinger üst bandı şu anda 33 dolarda, alt bant ise en güçlü desteği temsil eden 25,2 dolarda. Göreceli Güç Endeksi (RSI) puanı da aşağı yönlü bir hareket izledi ve sonunda düşüş baskısı altında 38’e ulaştı.

Cosmos teknik göstergeler

Cosmos price analysis: Bears cash in on the latest opportunity by taking ATOM price to $26 2

Hareketli ortalama, aynı zamanda düşüş göstergesi olan SMA 50 seviyesinin altında işlem görüyor. Bollinger Bantları Göstergesi ortalama 27 dolar, üst değeri 29,1 dolara ve alt değeri 25,2 dolara çıktı. Gösterge 33’te işlem gördüğünden ve satış baskısı devam ederse düşük satım bölgesine girebileceğinden RSI puanı altta kalıyor.

Cosmos fiyat analizi sonucu

Cosmos fiyat analizinden kripto paranın geçen ay şartlarına göre zor durumda olduğu çıkarımı yapılabilir. Fiyat her geçen gün aşağı yönlü aralığı kapsadığı ve daha da düşmesi beklendiği için SMA 20 eğrisi sürekli olarak SMA 50 eğrisinin altında işlem görüyor. Bu, önümüzdeki saatlerde 25,4 dolarlık desteği yeniden test etmek için ATOM fiyatının daha da aşağı gitmesine neden olabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin