featured

Dogecoin’in yükseliş gücü artıyor! DOGE yeni bir zirve oluşturabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin fiyatı, piyasanın canlanmasıyla birlikte yükseliş eğilimini sürdürüyor. Önde gelen meme token son 24 saatte %0,36 arttı. DOGE’nin direnç ve destek seviyeleri sırasıyla 0,07904 dolar ve 0,0744 dolar olarak belirlendi.

Bugün Dogecoin fiyatı 0,07444 dolardan (dünün en düşük seviyesi) toparlanarak %0,36 artışla 0,07886 dolara yükseldi. Dogecoin, yeni bir zirve oluşturmak için 0,07904 dolar direncinin üzerindeki seviyeleri hedefleyerek yükseliş gücü sergiliyor. Ayrıca, DOGE’nin iyimser bir önyargı sergilemesi, 0,07444 dolarlık destek seviyesinin korunmasıyla birlikte, satın alma ivmesinin artmasına neden olabilir.

DOGE’nin destek tabanı 0,7444 dolardır, direnç ise 0,07904 dolardır. Direnç seviyesinin aşılması, altcoin için yoğunlaştırılmış bir yükselişi tetikleyebilir. Ayrıca, alıcıların varlığa hakim olması, önümüzdeki seansta istikrarlı yükselişler olduğunu gösteriyor.

Günlük grafik: Dogecoin, 0,07900 dolarlık direnci aşabilecek mi?

Dogecoin’in günlük grafiği, birkaç gün içindeki düşüşünü gölgede bırakacak şekilde son toparlanmasını sergiliyor. Altcoin, bu yazı yazılırken 0,07886 dolardan işlem görüyor ve 0,07904 dolara doğru yükselmeye hazır görünüyor. Bu engelin aşılması, gelişmiş yükseliş gücünün işareti olacak ve daha fazla fiyat artışına yol açabilecek.

Teknik göstergeler, Dogecoin’in fiyat hareketi için yükseliş gösteriyor. Göreceli Güç Endeksi, 44.27’de durarak yaklaşan satın alma ivmesini gösteriyor. MACD negatif bölgeden çıkıyor ve altcoin için daha fazla yukarı potansiyel gösteriyor. Ayrıca, yeşil mumlar pazarda alıcı kontrolüne işaret ettiğinden, EMA göstergesi olumlu sinyaller veriyor.

DOGE fiyat analizi sonuç

Sonuç olarak, Dogecoin yakın vadeli dalgalanmalara hazır görünüyor ve yükseliş potansiyelini yansıtıyor. Altcoin, önceki düşüş eğilimini yenerek son 24 saatte %0,36 oranında yükseldi. Teknik göstergeler de alım hareketlerini destekleyerek pozitif sinyaller veriyor.

cryptonewsland


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin