Yeni bir listeleme haberi: PEPE coin, kripto borsalarının gözdesi haline geldi!
Yeni bir listeleme haberi: PEPE coin, kripto borsalarının gözdesi haline geldi!

Yeni bir listeleme haberi: PEPE coin, kripto borsalarının gözdesi haline geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Meme coin PEPE, son bir haftada %200’ün üzerinde bir artış kaydetti ve kripto para borsası OKX gibi birkaç kripto borsası tarafından listelendi. Şimdi gözler, Shiba Inu ve DOGE gibi diğer meme coin’leri de geçip geçemeyeceğine çevrildi.

Birçok kripto borsası meme coin’leri hızla listeleyerek kripto para pazarını ele geçiriyor. Piyasa, son birkaç gün içinde işlem hacimlerinde Shiba Inu ve FLOKI’yi geride bırakan Pepe Coin’i (PEPE) dikkatle izliyor. Kripto borsası OKX, PEPE’nin hafta sonu rallisini takiben PEPE’yi listelediğini duyurdu.

OKX listelemesi

1 Mayıs’ta yapılan resmi bir duyuruda, kripto borsası OKX, bir başka meme coin olan Pepe Coin’i (PEPE) listelediğini açıkladı. PEPE artık OKX spot ticaret piyasalarında listeleniyor ve ticaret 1 Mayıs 09:00 UTC’de başlayacak ve para çekme işlemleri bir gün sonra açılacak. Borsa, meme coin’i PEPE/USDT çiftinde listeliyor.

OKX, “Pepe”nin karikatürist Matt Furie tarafından yaratılmış bir çizgi film karakteri ve İnternet meme’si olduğunu belirtti. PEPE, Ethereum’da başlatılan deflasyonist bir meme coin’dir.

Kripto borsası, topluluğu iyi haberler hakkında bilgilendirmek için PEPE’nin yeni listesini resmi olarak Twitter üzerinden duyurdu. OKX CEO’su “Star” Xu da listeleme hakkında tweet attı. Bazıları, PEPE’nin Shiba Inu ve Dogecoin’i bile geçebileceğine inanıyorlar.

PEPE fiyatı son 24 saatte %90’ın üzerinde arttı ve şu anda 0,00000106 dolar civarında işlem görüyor. 24 saatlik en düşük ve en yüksek fiyatı sırasıyla 0,000000522 dolar ve 0,000001013 dolar olarak kaydedildi. Ayrıca son 24 saatte işlem hacmi %200’ün üzerinde arttı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin