Dogecoin'de günün önemli rakamları: Tüm olası duraklar
Dogecoin'de günün önemli rakamları: Tüm olası duraklar

Dogecoin’de günün önemli rakamları: Tüm olası duraklar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 23 Mart 2022 Dogecoin fiyat analizi, şaka tabanlı kripto paranın daha kısa bir zaman diliminde yükselişe geçtiğini, ancak daha uzun zaman diliminde yükselişe geçme şansının düşük olduğunu doğruluyor. 22 Mart 2022 tarihli DOGE fiyat analizinin, birkaç yükseliş mumundan sonra 0.12 dolar fiyat seviyesini geri kazanabildiğini doğruladığını da belirtmek önemli. Bununla birlikte, token, geçen yıl Mayıs ayında kaydedilen tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,73 dolardan halen %80’den fazla düşük.

Dogecoin fiyat analizi

CoinMarketCap’ten alınan veriler, Dogecoin için işlem hacminin son 24 saatte %6,57 arttığını ve ardından piyasa değerinde %0,81’lik bir düşüş olduğunu gösteriyor. Ayrıca, tokenin Piyasa Hakimiyeti %0,85’e yükselirken, Hacim / Piyasa Değeri Oranının 0,03396 değerine sahip olduğu görülüyor.

Dogecoin için günlük mum 0.1224 dolar fiyatla açıldı ve 0.1233 dolar günlük en yüksek seviyesine ulaştı. Ayrıca, token için günlük en düşük seviye 0.1210 dolar ve kripto para biriminin yazı yazılırkenki fiyatı 0.1221 dolar.

23 Mart günlük grafikteki Dogecoin fiyat analizi, kripto alanındaki 3 ana göstergeden yararlanacak.

Dogecoin price analysis

MACD göstergesi, MACD hattının sinyal hattının üzerinde olduğunu gösteriyor, bu da kontrolün alıcılarda olduğu anlamına geliyor. Ayrıca, MACD histogramı da yükseliş gösteriyor.

RSI göstergesi 48.99 değerinde, bu da satış baskısının halen çok yüksek olduğu anlamını taşıyor. Öte yandan, çizginin eğimi, Dogecoin için yakın gelecekte durgun fiyatların devam edeceğini gösteriyor.

DOGE için fiyat hareketi, yukarıdaki şekilde görüldüğü gibi, işlem hacmi düştüğü için Bollinger Bantlarının üst ucundan çıkabilmiş değil.

Sonuç

23 Mart 2022 için Dogecoin fiyat analizi, memecoin için düşüş notuyla sona eriyor, ancak 0.12 doları tutma şansı oldukça yüksek.

thecoinrise


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin