Dogecoin 24 saatlik işlem hacmi yüzde 200 arttı! İşte nedeni
Dogecoin 24 saatlik işlem hacmi yüzde 200 arttı! İşte nedeni

Dogecoin 24 saatlik işlem hacmi yüzde 200 arttı! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin babası olarak bilinen Elon Musk yine manşetlere çıktı. Raporlar, Elon’un Twitter Inc.’in %9,2 hissesini satın aldığını ortaya koydu. O, şu anda sosyal medya devinin en büyük hissedarı. Bu sırada DOGE’nin 24 saatlik işlem hacmi bu habere tepki olarak %200 arttı.

Twitter DOGE’yi kabul edecek mi?

Elon’un dünyanın en büyük memecoin’ini ne kadar savunduğunu herkes biliyor. Hiçbir yerde DOGE’den bahsetmeyi asla atlamayan CEO nereye giderse gitsin, Dogecoin’i yaptıklarına dahil etmeye çalışıyor. Tesla bile Supercharger Station gibi ürünleri ve hizmetleri için kripto parayı kabul etmeye başladı. Ayrıca Starlink’in gelecekte Dogecoin’i kabul edeceğine dair bazı ipuçları da verdi.

Kripto meraklıları sosyal medya devinin Dogecoin’i entegre edeceği o günün çok uzak olmadığına inanıyor. Wu Blockchain, Musk’ın Sosyal medya alanını iyileştirme hakkında birçok kez tweet attığını hatırlattı. Ayrıca sosyal medyada Dogecoin uygulamasını destekleyeceğini söylediğini de sözlerine ekledi.

Daha önce Twitter, Bitcoin ve Ethereum ile entegre edilmiş kullanıcılar için yeni bahşiş özelliğini kullanıma sunmuştu. Artık DOGE’yi bahşiş olarak kabul etmek için tüm gözler sosyal medya platformunda olacak.

Dogecoin’in fiyatı %8 arttı

Habere tepki olarak Twitter hisse fiyatları %25 civarında yükseldi. Dünyanın en zengin adamı şirketin 73.486.938 hissesini satın aldı.

Bu sırada, Dogecoin fiyatları da haberin çıkmasından bu yana %8’in üzerinde bir artış gördü. Kripto paranın 24 saatlik 2.039.878.355 dolarlık hacmi %200’den fazla bir sıçrama gördü. Token, bu haberin yazıldığı sırada 0,1529 dolardan işlem görüyor. CoinMarketCap’e göre DOGE, toplam piyasa değeri yaklaşık 20 milyar dolar olan 12. en büyük kripto para birimi konumunda.

Dogecoin price April 4

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin