Dip yapan altcoin her an bomba gibi patlayabilir! Bakmadan geçmeyin
Dip yapan altcoin her an bomba gibi patlayabilir! Bakmadan geçmeyin

Dip yapan altcoin her an bomba gibi patlayabilir! Bakmadan geçmeyin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – PancakeSwap (CAKE), 22 Ocak’ta tüm zamanların en düşük fiyatına ulaştığından bu yana ufak bir sıçrama yaşadı. Ancak henüz yükseliş eğiliminin tersine çevrildiğini doğrulamadı. Bu doğrulama gelirse fiyat çok sert bir şekilde yükselebilir.

Pancake dip gördü, yükselişe geçerse rekor yolculuğu başlayabilir

CAKE 30 Nisan’da tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 44,28 $’a ulaştığından beri düşüyor. Haziran’da fiyat 10 $ yatay destek alanında sıçradı ve bir sıçrama başlattı, ancak bu kısa ömürlü oldu.

17-24 Ocak 2021 haftasında fiyat 10 dolarlık yatay seviyeden düştü. Bu, tüm zamanların en düşük seviyesine bir gerilemeye neden olduğu için dikkate değer bir olaydı.

Fiyat o zamandan beri sıçramış olsa da, halen bu seviyenin altında işlem görüyor. Seviye geri alınana kadar, trend yükseliş olarak kabul edilemez.

CAKE horizontal level

Kripto para yatırımcısı @Futrii, fiyatın tüm zamanların en düşük seviyesinde birkaç önemli yatay seviyenin altına düştüğünü gösteren CAKE grafiğini tweetledi.

CAKE Levels

CAKE için sırada ne var?

Günlük grafik, CAKE’in 26 Ağustos’tan bu yana azalan paralel bir kanal içinde azaldığını gösteriyor. Bu tür kanallar genellikle düzeltici hareketler içeriyor. Bu nedenle, ondan bir kopuş en olası senaryo olacaktır. Bununla birlikte, CAKE halen kanalın alt kısmında yer alıyor ve bu da potansiyel yukarı hareketin henüz başlamadığını gösteriyor.

Buna ek olarak MACD’de (yeşil hat) gelişen çok önemli bir yükseliş ayrışması var. Bu tür sapmalar sıklıkla önemli yukarı yönlü hareketlerden önce gelir.

Ancak bir momentum göstergesi olan RSI halen 50’nin altında. Yükseliş eğiliminin teyit edilebilmesi için RSI’nin bu seviyenin üzerine çıkması gerekiyor.

Bu kanaldan bir kopuş meydana gelirse, en yakın direnç alanı 16,70 dolar ile 19 dolar arasında olacaktır. Bu alan 0,5 – 0,618 Fib geri çekilme direnç seviyeleri tarafından oluşturulur.

CAKE Channel

Kısa vadeli hareket

CAKE için iki saatlik grafik, direnç çizgisi yeterince doğrulanmamış yükselen paralel bir kanal dışında fark edilebilir bir hareket göstermiyor.

Ayrıca, teknik göstergeler, RSI 50’de ve MACD 0’a yakın olduğundan, nötr okumalar sağlar.

Bu kanalın direnç çizgisi uzun vadeli kanalın ortasına denk geliyor ve 10 dolarlık yatay seviyeye yakın.

CAKE Channel

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin