Altcoin analiz
Altcoin analiz

Dikkat: Shiba Inu ve bir altcoin daha kritik eşikte! Alım fırsatı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’in geçtiğimiz gün 4 saatlik 20 SMA’sının üzerine sıçraması, olası bir toparlanmanın yolunu açıyor gibi görünüyor. Polkadot’un ise tersine dönüşü onaylamak için aşağı kanalın üst trend çizgisine meydan okuması şart.

Öteki tarafta Shiba Inu simetrik bir üçgen görürken, kısa vadeli teknik özellikleri karışık sinyaller veriyor.

Polkadot (DOT)

DOT altcoin fiyat analizi

Polkadot, son 11 haftadır düşüş yaşıyor. Satıcılar 29,96 dolar seviyesinde devreye girdikten sonra, 5 Ocak’taki satışlar DOT için güçlü bir tedarik bölgesi (dikdörtgen, yeşil) oluşturdu. O zamandan beri, ayılar 23,11 dolarlık beş aylık desteği (şimdi direnç) aşmayı başardı.

21 Ocak’taki düşüş %38,34’lük bir düşüşle altcoin, 24 Ocak’ta son 25 haftanın en düşük seviyesine dokundu. Şimdi ilk direnç aşağı kanalın üst trend çizgisinde duruyor ve 18.8 dolar seviyesinde.

Bu haber yazılırken DOT 18.21 dolardan işlem görüyor. RSI 43’te. Aşırı satım bölgesini test ettikten sonra, 41 seviyesini kırarak sağlam bir canlanma gösterdi. Ayrıca CMF toparlanma gösterdi ancak henüz yarı çizgiyi geçmedi. MACD önceki analizi doğruladı, fakat histogramı ve çizgileri azalan satış baskısına işaret etti.

Shiba Inu (SHIB)

SHIB altcoin fiyat analizi

Shiba’da 0,00003255 dolarlık direnç sağlam duruyor. Bu yüzden aşağı kanal (beyaz) kırılmayı henüz gerçekleştiremedi. O zamandan beri SHIB, 20 SMA’sının (kırmızı) altında sallanıyor. Ek olarak, 21 Ocak’taki satışlar, SHIB 22 Ocak’ta 15 haftanın en düşük seviyesini test edene kadar %39,94’ün üzerinde bir geri çekilme ile sonuçlandı.

Ardından, alıcıların 0,00001864 dolar seviyesinde devreye girmesinin ardından güçlü bir geri dönüş rallisi gördü. Şimdi, SHIB 4 saatlik grafiğinde simetrik bir üçgen (sarı) oluşturdu.

Bu haberin yazıldığı sırada SHIB 20 SMA’sının üzerinde 0,00002106 dolardan işlem görüyor. RSI, rekor dip seviye olan 12,35’e dokunduktan sonra aşırı satım bölgesinden geri döndü. Geçen gün 30 puandan fazla canlandı ama yine de yarı çizgiyi geçmek için mücadele ediyor. Boğalar bir toparlanma başlatırken, +DI ve -DI arasındaki mesafe azaldı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin