Haftanın en iyi performansını gösteren 3 altcoin

Dikkat! Majör altcoin yeni ATH için hazırlanıyor, işte nedeni?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında yaşanan toparlanma sürüyor. Yukarı yönlü ilerleme devam ederken varlıklar eski kayıpları kazanca dönüştürüyor. Bazı varlıklar ise yeni ATH için şartları zorluyor. Bu süreçte majör altcoin piyasası daha hareketli. Özellikle ilk 20 ve ilk 50 içinde yer alan kripto para birimileri daha güvenilir bir ilerleme kaydediyor.

Piyasa değerine göre altıncı en büyük kripto para birimi olan Solana (SOL), geçen ay yaptığı yıldız rallisinin ardından Salı günü hafifçe düştü. Ancak düşüşler, tokenın muhtemelen tüm zamanların en yüksek seviyelerine doğru bir koşuya hazırlandığını gösteriyor.

SOL fiyatı %7 kadar düşerek 126 dolara kadar düştü. Haber esnasında ise 132-133$ seviyesinden işlem görüyor. Ayrıca, Kasım ayında görülen 258.96 dolarlık rekor seviyenin neredeyse %50 altındaydı. Yine de token, Mart ayında yedi ayın en düşük seviyesine ulaştığından bu yana %38 artarak geçen ay en iyi performans gösteren altcoinler arasında yer aldı.

Majör altcoin yeni ATH istiyor

Popüler kripto yorumcusu SmartContracter, SOL’nin Bitcoin (BTC) çiftinin, genişletilmiş bir W model kurtarmasının hala devam ettiğini gösterdiğine dikkat çekti. Belirteç, 2022’nin en yüksek seviyelerine yükseleceğini görecek aralıklı kazanımlara rağmen, muhtemelen daha fazlası için ayarlandı.

Tokeniı bu yükselişten sonra keskin bir konsolidasyon görmesi muhtemel. Ancak daha sonra yaşam boyu en yüksek seviyelerine meydan okuyacak. Kripto yorumcusu,

“Bu 5 dalga yükselişinden sonra, ATH için koşmadan önce oldukça önemli bir %20+ geri çekilmesi olacağını düşünüyorum.”

SOL’un USD çifti için teknik göstergeler, varlığın sürekli olarak bu noktanın üzerinde tutmakta zorlandığı göz önüne alındığında, 135 doların bir sonraki direnç seviyesi olduğunu gösteriyor. Somut bir kırılmanın çok daha fazla kazanıma işaret etmesi muhtemeldir. Majör altcoin, Mart ayı ortasındaki toparlanmasında bir Morningstar modeli oluşturmuştu.

Kurumsal ilgi devam ediyor

Majör altcoin son rallisinin büyük bir kısmı artan kurumsal ilgiden kaynaklandığı da biliniyor. Token, Avrupa varlık yöneticisi CoinShares tarafından sunulan borsada işlem gören bir ürüne dahil edilmişti. Ayrıca Grayscale tarafından başlatılan yeni bir fonda ağırlığın yaklaşık dörtte birini oluşturuyor.

Güney Kore’nin çılgınca popüler PUBG video oyununun geliştiricisi Krafton’ın  Solana Labs ile ortaklık kurmasından sonra, Solana’da blok zinciri oyun olasılığı da belirteci destekledi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin