kripto para haberleri

Günün öne çıkan kripto para haberleri videosu 4 Nisan

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Günün öne çıkan kripto para haberleri

2021’de Başlayan Kripto Çılgınlığı, 2022’de Devam Edebilecek mi? Yeni bir rapora göre, kripto yatırımcılarının yaklaşık yüzde 54’ü kripto yolculuğuna 2021’de başladı ve ilk yatırımını geçen yıl yaptı. Gemini Crypto Exchange tarafından hazırlanan bir rapora göre 2021 yılı, kripto yatırımcıları için bir çıkış yılı oldu. Bu trendin 2022’de de devam etmesi muhtemel. Rapora göre, küresel kripto yatırımcılarının yüzde 41’i 2021’de ilk kez kripto satın aldı.

Kripto yatırımcılarının yarısından fazlasının, yaklaşık yüzde 54’ünün ise yolculuğuna 2021’de başladığı belirtildi.Kripto yatırımcıları, düzenlemeleri büyük bir küresel endişe olarak görüyor. Kripto dışı yatırımcıların üçte birinden fazlası, kripto para birimiyle ilgili yasal belirsizlikler ve bol miktarda vergi karmaşıklığı olduğunu söyledi. Fakat Hint katılımcıların yüzde 59’u kripto para biriminin paranın geleceği olduğuna inanıyor. Enflasyon, kriptonun benimsenmesi için önemli bir itici güç olarak görülüyor.

Son 10 yılda kendi para birimi dolar karşısında yüzde 50 değer kaybeden ülkelerde kripto paralar bu sebeple öne çıkıyor.

Dar Bir Aralıkta İşlem Gören Cardano İçin Sırada Ne Var? Cardano, art arda ikinci seansta da kazanç sağlamayı başardı. Ancak çok dar bir aralıkta işlem görüyor. Fiyat 200 günlük hareketli ortalamanın üzerinde kapanırsa 1,40 dolara doğru daha fazla kazanç görebiliriz. Fiyatın düşüşe geçmesi halinde ise 1,10 dolarlık hayati destek seviyesinin yakınında bir sınır var.

Günlük Göreceli Güç Endeksi, ortalama çizgiye yakın bir konumda. Mevcut gösterge 65’te, yani pazarın halen aşırı ısınmadan uzak olduğunu gösteriyor.1,29 dolar kırılırsa hedef 1,40 dolar gibi görünüyor. 1,10 doların altına düşülürse ise boğaların umudunu kaybettiği bir senaryodan söz edebiliriz.

Ünlü Analist, Bitcoin’i 58.000 Dolara Çıkaracak Şeyi Açıkladı! Yakından takip edilen bir kripto analisti ve yatırımcısı, Bitcoin’i 58.000 dolarlık hedefe iteceğine inandığını şeyleri açıkladı. Yeni bir strateji oturumunda Cheds, Bitcoin’in yükselen üçgen modelinden çıktıktan sonra yükselişe geçtiğini söylüyor.Cheds, Bitcoin yükselişe geçerken, şu anda direnç olarak hareket eden 200 günlük hareketli ortalamayı yakından takip etmeleri gerektiğini söylüyor.Analist ayrıca, piyasa katılımcılarının önümüzdeki günlerde Bitcoin’in nasıl işlem gördüğünü izlemesi gerektiğinin altını çiziyor.

Boğaların BTC’nin ilk desteğini savunması veya bir satış olayı riskiyle karşı karşıya kalması gerektiğini söylüyor.Boğalar BTC’yi 45.000 doların üzerinde tutmayı başardığı sürece Cheds, Bitcoin’in mevcut fiyatlardan %26’lık bir ralliyi ateşlemekten bir direnç uzakta olduğunu söylüyor. Genel piyasada son durum: Altcoin sezonu kapıda mı? Kripto piyasasında Nisan ayının ilk haftasına başlangıç yapıyoruz.

Geçen hafta, fena olmayacak şekilde iyi geçti. Bitcoin’in biraz daha yatak alanda ilerlemesi altcoinleri harekete geçirdi. Ciddi yükselişler bu dönemde devam etti. Ancak yatırımcılar altcoin sezonu için sabırsızlanıyor. Peki altcoin sezonu yaşanıyor mu? Yoksa biraz daha zaman var mı? Bitcoin geçen hafta, 45.800 ile 47.400 dolar arasında bir fiyat aralığında işlem gördü. Bu aralıkta kalması kararsızlık gibi gözüktü. Ancak altcoinler bunu fırsata çevirdi. Genellikle altcoinler BTC’ye uymayı reddetti.

STEPN (GMT), Zilliqa (ZIL), Aave (AAVE) ve Waves (WAVES) gibi kripto para birimleri, Bitcoin’in son 7 gün içinde %2’den fazla düşmesine rağmen %40’tan fazla yükselmeyi başardı.Glassnode tarafından yayınlanan bir rapora göre, 1 yıldan uzun süredir tutulan BTC arzı tüm zamanların en yüksek seviyesine yaklaşıyor. 2021 boğa koşusunun ilk çeyreğinde toplanan tokenler hala harcanmamış durumda. Bu da yeni bir ATH söylentilerini iyice artırıyor.

Günün öne çıkan kripto para haberleri video serisini Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin