Bu iki kripto para için kritik seviyeler!
Bu iki kripto para için kritik seviyeler!

Grafikleri dikkat çeken iki kripto para için kritik seviyeler belirlendi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası değeri son 24 saatte önemli bir artış gördü ve ATOM da alt kanalını kırdı. Ancak 29 dolar seviyesinde bir engelle karşılaştı. Ayrıca Tron da yukarı kanalından ayrıldıktan sonra destek seviyesini onayladı.

Cosmos (ATOM)

Satış aşaması, ATOM’un 14 Şubat’a kadar değerinin %43,17’sini (17 Ocak’tan itibaren) kaybetmesine neden oldu. Böylece, 14 Şubat’ta yedi haftanın en düşük seviyesini gördü.

ATOM, 4 saatlik grafiğinde düşüş bayrağı ve direği oluşturduktan sonra bir kırılma gördü. %38,2 Fibonacci seviyesinde desteğini kaybetti ve sert bir düşüş yaşadı. Geçen gün, ATOM aşağı kanalda (beyaz) bir kırılma yaşadı. Boğalar için acil test alanları 29-30 dolar aralığında. Ayrıca herhangi bir geri çekilme olursa 26 dolar seviyesinde destek bulmaya devam edebilir.

Bu haberin yazıldığı sırada ATOM 28,06 dolardan işlem görüyor. Altcoin, %9,42’lik bir kazanç kaydetti ve RSI dengesinin üzerinde bir kapanış buldu. Ayrıca MACD histogramı kendisini sıfır çizgisinin üzerinde tuttu. Ancak trenddeki bir değişikliği doğrulamak için çizgilerinin hala sıfır çizgisinin üzerinde kapanması gerekiyor.

Tron (TRX)

20 Ocak’ta %61,8 Fibonacci direncinden geri döndükten sonra TRX önemli bir düşüşe tanık oldu. Altcoin, sadece dört günde %29,1 düşüş kaydetti ve 24 Ocak’ta altı ayın en düşük seviyesine ulaştı.

O zamandan beri TRX, 4 saatlik grafiğinde yükselen bir kanala girdi ve önceki kayıplarını geri aldı. Altcoin, yükselen kanal bozulana kadar altın Fibonacci seviyesini yeniden test etmek için %39’un üzerinde büyüdü. Bununla birlikte TRX %38,2 direncini test etmeye çalışırken 0,064 dolarlık destek güçlü kaldı.

Bu haberin yazıldığı sırada TRX 0,06583 dolardan işlem görüyor. Fiyatla düşüş eğilimi (yeşil) oluşturduktan sonra, RSI trend çizgisi desteğini (sarı) kırdı. Ancak son birkaç gün içinde yarı çizginin üzerinde yukarı yönelerek iyi bir canlanma gösterdi. Ayrıca DMI hatları bir yükseliş geçişinin eşiğinde ve yükseliş geri dönüşü olasılığını gösteriyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin