featured

Dave Chapman: ”Balon Değil, Bitcoin 10bin$’a Gidiyor”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in son artışının bir balon mu yoksa bir kırılma noktası mı olduğunu kimse bilmiyor. Ancak, Octogon Stratejisi Genel Müdürü Dave Chapman’a göre,  Bitcoin’in büyümeye başladığına inanan ve bundan dolayı kripto para sektörüne doğru yönelen yeni yatırımcıların olduğunu görüyor.

Özellikle dijital paralar üzerine uzamlaşan Chapman’ın şirketi Octogon Strateji, Bitcoindeki artışla birlikte, sektöre yatırım yapmaya başlayan kusumsal hesapların arttığını belirtiyor.

Chapman Bloomberg’e yaptığı bir açıklamada;

”İzlediğimiz şeyin balon bir büyüme olduğunu zannetmiyorum” dedi. ” Pazara baktığımızda bunun bir balon olduğunu düşünenler var, aksini savunmakta bazen güçlük çekiyorum ancak potansiyel olarak tam bir kırılma noktasında olduğumuzu söyleyeceğim”

“Bitcoin büyüyor. Bugün hesap uygulamaları ile Octagon Strateji’nde gördüğümüz şey, yüksek net değerli bireylere , fonlara ve varlık yöneticilerine , özel bankalara, kurumsal akışa bakarken çok farklı bir kitleye hizmet veriyor olmamız, bugünün fiyatını nasıl görüyoruz sorusunun cevabı. “

10,000$ ön görüsü

Champman için Bitcoin’in yıl sonuna kadar 10 bin dolar olabileceği düşüncesi, pek çok fiyat tahminine göre absürd değil.

”Kripto para sektörüne muazzam yatırımlar yapılıyor, bununla birlikte yıl sonuna kadar bitcoin’in beş sıfırlı rakamlara ulaşması düşünceme insanların katılacağını zannediyorum”

“Bu sene ocak ayında  kripto para sektörünün toplam pazar payı 20 milyar dolardı, bugün 146 milyar dolara ulaştı . Sekiz aylık dönemde bu sektörede 126 milyar dolarlık yükseliş oldu, ancak şu anda bu sektöre akın eden kurumsallaşmış yapılar görüyoruz, bu da bir kırılma noktasında olduğumuzu gösteriyor.”

cointelegrapf



Sinan Dündoğan

Kripto Para Haber / Kurucu
Kripto Para Araştırmacısı


Yasal Uyarı: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin