Cardano'da sular durulmuyor! Boğa beklentisine rağmen fiyat düşüşte! Teknik analiz
Cardano'da sular durulmuyor! Boğa beklentisine rağmen fiyat düşüşte! Teknik analiz

Cardano için sırada ne var? İşte nokta atışı tahmin!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2021, Eylül ayındaki Alonzo güncellemesi nedeniyle Cardano için çok önemli bir yıldı, ancak lansmandan bu yana işler pek iyi gitmiyor.

ADA, Eylül 2021’deki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan ve Alonzo yükseltmesine denk gelen 3,09 dolardan %68 aşağıda.

Kripto uzmanları yükseliş bekliyor

ADA’nın fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana düşüyor olsa da, kripto uzmanları 2022, 2025 ve 2030 sonlarında yükseliş öngörüyor.

Finder’ın 17 kripto uzmanından oluşan paneline göre, ADA fiyatının yıl sonunda 2,79 dolara ulaşmasI bekleniyor. 2025’te 8,18 dolardan ve 2030’da 58,04 dolarlık seviyeler de diğer beklentiler.

DefiLlama on-chain verilerine göre Cardano’nun Kilitlenen Toplam Değeri (TVL) 129,18 milyon dolar ve son yedi günde %22,9 arttı. Kulağa büyük bir sayı gibi geliyor, ancak tüm TVL’nin yalnızca %0,10’undan daha azını temsil ediyor.

Düşüş trendinin arkasında ne olabilir?

Geçen ay, 24 Finder panelistine ADA’nın fiyatının düşmesinin olası nedenlerini soran bir anket yapıldı:

ADA son fiyat hareketleriar

Düşen bir kanalda ve geçen hafta sonu fiyat düştüğünde 0,90 dolar civarında destek buluyor. Pazartesi gününün erken saatlerinde, fiyat destek bölgesinden toparlanıyor ve aşağıda görebileceğiniz gibi 1 dolar civarında direnç bölgesine ulaşıyor gibi görünüyor.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin