Bu token, MANA ve SAND’i geçerek en büyük metaverse coin oldu
Bu token, MANA ve SAND’i geçerek en büyük metaverse coin oldu

Bu token, MANA ve SAND’i geçerek en büyük metaverse coin oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ApeCoin Çarşamba sabahı yükseldi ve token %7 artarak 19,10 dolardan işlem görüyor. Bununla birlikte token, yedi günlük kazançlarını %22’nin üzerine çıkardı.

Bu, Bored Ape Yacht Club (BAYC) yaratıcısı Yuga Labs’ın Cumartesi günü Otherside metaverse’ini başlatacağını açıklamasından bir hafta sonra gerçekleşti. O zamandan beri, Otherside’da gerekli olan standart para birimi olan ApeCoin (APE), Decentraland’ın MANA’sını, The Sandbox’ın SAND’ını ve Axie Infinity’nin AXS’sini geçerek piyasa değeri açısından en büyük metaverse coin haline geldi.

Bored Ape Yacht Club (BAYC) ekosistemi için Ethereum tabanlı token olan APE, kripto piyasasının geri kalanına kıyasla iyi bir performans sergiliyor. Bu yazı itibariyle, APE, yaklaşık 5.5 milyar dolar piyasa değerine göre 28. en büyük kripto para birimiydi.

İlk 100’de Çarşamba sabahı benzer bir artış gören diğer tek token, geçen gün %10 artan Secret (SCRT) oldu.

Çarşamba sabahı, Web3 mesajlaşma hizmeti ALTER, Zoom ve Google Meet gibi popüler toplantı yazılımlarına gizlilik odaklı alternatifler konusunda bir Web3 toplantı platformu olan Huddle01 ile bir ortaklık duyurdu. İki proje, Secret’ta gizlilik odaklı bir mesajlaşma ve toplantı araçları paketi oluşturmayı hedefliyor.

https://twitter.com/AlterDapp/status/1519276868452728833

Bu token yüksek potansiyel taşıyor

Ekip, blogunda şunları yazdı: “ALTER, üretkenlik yazılımının (G-Suite, Microsoft Teams, vb.) yanı sıra Discord, Slack ve Telegram gibi topluluk araçlarının yerini alan tek duraklı bir paket oluşturmayı amaçlıyor. ALTER, Huddle01 ile birlikte bu girişim aracılığıyla 2026 yılına kadar 100 milyon kullanıcıyı bünyesine katmayı hedefliyor.”

Bu arada, CoinMarketCap’e göre, küresel piyasa değeri son güne göre %2 düşüşle 1.78 trilyon dolara yakın oturan daha geniş kripto piyasası zayıfladı. Piyasa lideri Bitcoin yaklaşık %2 düşüşle 38.762.82 dolara düşerken, piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum %2 düşüşle 2.852,03 dolardan işlem gördü.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin