Analistler bu meme coin'de güçlü bir kırılma öngörüyor! İşte iki nedeni
Analistler bu meme coin'de güçlü bir kırılma öngörüyor! İşte iki nedeni

Analistler bu meme coin’de güçlü bir kırılma öngörüyor! İşte iki nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu’nun yanık portalı, piyasaya sürüldükten sonraki 48 saat içinde 12 milyar SHIB’yi yok etti. Analistler, meme coin’in dolaşımdaki arzını azaltmanın fiyatları daha da yükseltebileceğine inanıyor.

Shiba Inu fiyatı yükselişe hazır

Bu meme coin fiyatı, esas olarak dolaşımdan çıkarılan SHIB sayısındaki artıştan ve büyük cüzdan yatırımcıları tarafından birikmesinden etkilenmeye devam etti. Ethereum ağındaki balinalar her düşüşte tokenleri toplarken, yatırımcılar bu trendde bir artışa tanık oldular.

Shiba Inu’nun yanık portalının lansman haberine, yaklaşık 70 milyar SHIB’lik büyük bir satın alma eşlik etti. Whale Stats’tan alınan verilere göre, Ethereum ağındaki en büyük 1000 cüzdan adresi şu anda varlıklarının %11’ini oluşturan 1.37 milyar dolar değerinde SHIB’e sahip.

Shiba Inu şu anda USDC ve USDT’den sonra bu balinaların portföyündeki en önemli varlıklardan biri.

https://twitter.com/WhaleStats/status/1519174363307823104

İlginç bir şekilde, balinaların son satın alma çılgınlığına büyük miktarda meme coin’in yakılması eşlik ediyor. Shiba Inu topluluğundaki @MajesticDrama gibi etkileyiciler, tüm varlıklarını yaktı ve topluluktaki yatırımcılara fiyatları yükseltmek için aynı şeyi yapmaları için meydan okudu.

https://twitter.com/MajesticDrama/status/1519153283142758402

Yakma portalı, pazar katılımcıları arasında Shiba Inu’larından kurtulmak ve RYOSHI ödüllerini toplamak için bir çılgınlık yarattı. Portalın piyasaya sürülmesinden sonraki 48 saat içinde 277.680 dolar değerinde 12 milyardan fazla Shiba Inu tokeni dolaşımdan çekildi.

Analistler meme coin fiyatı konusunda iyimserler ve bir ralli öngörüyorlar. Kripto analisti Akash Girimath, Shiba Inu grafiğinde yükseliş gözlemledi. Analist, fiyat eğiliminin SHIB’nin konsolidasyonunu bitirip yükseliş trendine başladığı Ağustos-Eylül 2021’e benzer olduğunu savunuyor. Shiba Inu likidite topluyor gibi görünüyor ve 0,0038 dolara tırmanabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin