Piyasa çökerken bu token için boğalar mücadele ediyor! Teknik analiz
Piyasa çökerken bu token için boğalar mücadele ediyor! Teknik analiz

Piyasa çökerken bu token için boğalar mücadele ediyor! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot analizinde piyasanın güçlü düşüşüne rağmen token mücadelesine ediyor. DOT 16.17 doların en düşük seviyelerinden 18,50 doların üzerindeki mevcut seviyeye toparlandığını gösteriyor. Bununla birlikte, güçlü düşüş baskısı, yukarı doğru hareketi zorlaştıran fiyat hareketine ağırlık vermeye devam ediyor.

Daha geniş kripto para piyasasında çoğu token çöküş yaşıyor. En büyük iki kripto para olan BTC ve ETH fiyatı sırasıyla yüzde 7,28 ve yüzde 11,50 düşüş yaşadı.

Polkadot teknik analiz:

Teknik göstergeler karşısında, MACD göstergesi kırmızı rengiyle ifade edildiği gibi şu anda düşüş eğiliminde yer alıyor. Ayrıca, tüm kripto para piyasası son zamanlardaki çöküşü, satış devam ettikçe aşağı yönlü hareketin devam ettiğini gösteriyor. Bununla birlikte, histogramın daha açık tonu, boğaların 20 dolar seviyesine geri dönmek için savaşırken azalan bir düşüş momentumu olduğunu ortaya koyuyor.

Polkadot price analysis: DOT recovers $18.00 support but can the bulls hold on? 1

Üssel hareketli ortalamalar da şu anda düşük işlem görüyor, çünkü Polkadot fiyat analizi, token 25 doların üzerindeki son düşük seviye olan 16,17 dolara düştüğü için son birkaç gün içinde güçlü düşüş aktivitesi gözlemliyor.

Göreceli güç endeksi ise şu anda düşük seviyede yer alıyor ve aşırı satım bölgesinde bulunuyor. Yazım sırasında düşük değerli olduğunu gösteren bir satın alma sinyali veriyor. Gösterge 27,32 seviyesinde sinyal verirken yukarı doğru hareket ediyor. Bu da boğalar direnmeye çalışırken, güçlü düşüş baskısının hâlâ fiyat hareketini etkilediğini gösteriyor.

Bollinger Bantları şu anda geniş ve Polkadot fiyatı göstergenin alt sınırını aşağı doğru ittiği için daha fazla farklılık gösteriyor. Yazım sırasında göstergenin alt limiti 17,59 dolar seviyesinde destek sağlarken, ortalama çizgi 22,41 dolar işaretinde direnç göstererek işarete doğru yukarı doğru hareket ediyor.

Genel olarak, 4 saatlik Polkadot fiyat analizi, 26 ana teknik göstergeden 14’ü ayıların desteklediği satış sinyalini destekliyor. Öte yandan, göstergelerden sadece altı tanesi boğaların yanında yer alıyor. Bu da güçlü bir yükseliş baskısı olduğunu gösteriyor.vBu arada, kalan altı gösterge çitin üzerinde duruyor ve piyasanın her iki tarafı için de destek göstermiyor.

24 saatlik Polkadot fiyat analizi bu hissiyatı paylaşıyor ve orta vadeli grafiklerde varlık için yukarı yönlü bir fiyat hareketi öneren göstergelerden sadece birine karşı aşağı yönlü bir fiyat hareketi öneren 16 gösterge ile bir satış sinyali veriyor. Aynı zamanda, dokuz gösterge, yazım sırasında nötr kaldı. Günlük analiz, orta vadeli grafiklerde Polkadot fiyatı üzerindeki güçlü düşüş eğilimini gösteriyor.

Polkadot fiyat analizinden ne beklenir?

Polkadot price analysis: DOT recovers $18.00 support but can the bulls hold on? 2

Polkadot fiyat analizi, fiyatın 25,00 dolardan düştükten sonra, fiyatın toparlanmasını sağlayan güçlü bir destek bulduğu 16,17 dolar serbest düşüş gözlemlediğini gösteriyor. Fiyat hareketi 18,00 dolar seviyesinin üzerinde toparlandı. Ancak 20,00 dolar işaretinin altında güçlü bir düşüş direnciyle karşı karşıya.

Yatırımcılar daha geniş piyasa kripto çöküşünü atlatırken Polkadot fiyat analizinin 20,00 dolar işaretinin altına düşmesini beklemeliler. Orta vadeli teknik analizler de ayıları destekliyor ancak kısa vadeli teknikler, daha fazla aşağı yönlü hareketin olası olmadığını gösteriyor. Bu nedenle, yatırımcılar 17 dolar ile 20 dolar aralığında yatay pozisyonda bekleyebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin