Bu iki kripto piyasadan bağımsız bir boğa koşusu başlatabilir!
Bu iki kripto piyasadan bağımsız bir boğa koşusu başlatabilir!

Bu iki kripto piyasadan bağımsız bir boğa koşusu başlatabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası bugün düşüşte. Piyasa değeri %1 düşerek 1,9 trilyon dolara geriledi. Ancak daha önce büyük rekorlar kırıp bugünlerde dip yapan altcoin’ler, alım fırsatı sunuyor olabilir. Sandbox ve Polkadot da bu bağlamda güçlü grafiklere sahip.

Daha derine inelim:

Sandbox

Kullanıcıların oyunlar ve diğer içerikler aracılığıyla etkileşimde bulunabilecekleri birbirine bağlı bir sanal dünya olarak tanımlanan metaverse, teknoloji dünyasını kasıp kavuruyor. Sandbox bu fırsatı iyi değerlendiriyor. Artan ana akım kabulü ve nispeten uygun fiyatlı değerlemesi, onu uzun vadeli büyüme için hazırlayabilir.

Bloomberg’in araştırmasına göre, metaverse endüstrisi 2024 yılında 800 milyar dolar değerlemeye erişebilir. Sandbox, kullanıcıların sanal gayrimenkul ticareti yapmasına ve oyun deneyimlerinden para kazanmasına yardımcı olmak için tasarlanan sanal dünyası aracılığıyla pastadan büyük bir dilim almayı planlıyor.

Sandbox’ın gerçek dünyadaki ortaklıkları, proje için heyecan uyandırıyor.  Bankacılık devi HSBC, Mart ayında “yeni ve mevcut müşteriler için yenilikçi marka deneyimleri” yaratmak için The Sandbox’ta sanal arazi satın aldı. Bu anlaşma, The Sandbox metaverse içinde sanal bir konser salonu oluşturmayı planlayan moda evi Gucci ve Warner Music Group ile daha önceki ortaklıkları takip ediyor.

Gelir veya kazanç olmadan, kripto para projelerinin değerini belirlemek zordur. Ancak sadece 3,5 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile Sandbox, yazının yazıldığı sırada sırasıyla 807 milyar dolar ve 361 milyar dolar değerinde olan Bitcoin ve Ethereum gibi en popüler varlıklarla karşılaştırıldığında çok küçük. Bu durum metaverse fırsatı genişledikçe büyümesi için daha fazla alan tanıyabilir.

Polkadot

18,5 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile Polkadot, The Sandbox’tan önemli ölçüde daha büyük. Ancak teknik mahareti ve merkezsiz uygulama (dApp) geliştirme konusundaki benzersiz yaklaşımı, uzun vadeli büyümesinin daha yeni başladığı anlamına geliyor olabilir.

Polkadot, saniyede 1.000 işlem gerçekleştirebilir ve bu da onu, saniyede yalnızca 30 işlemi yönetebilen en büyük rakibi Ethereum’dan daha hızlı hale getirir.

Platform, hızını, madencilerin işlemleri doğrulamak için mevcut kripto paraları kullandığı, hisse kanıtı adı verilen bir fikir birliği mekanizması aracılığıyla elde ediyor. Bu süreç, madencilerin Blockchain’i güncellemek için hesaplama problemlerini çözdüğü hantal iş kanıtı sisteminden daha hızlıdır.

Polkadot’un bir yeniliği daha var: Sharding

Polkadot’un geliştiricilerine göre Sharding, Polkadot ağını darboğazları önlemek için işlemleri ayrı ayrı işleyebilen, parça adı verilen açıklanmayan sayıda minyatür Blockchian’e ayırır. Platform ayrıca geliştiricilerin parçalar üzerinde dApp’ler oluşturmasına olanak tanıyarak projelere daha fazla özerklik sağlar. Bu rekabet avantajı, uzun vadede geliştiricileri çekmesine yardımcı olabilir.

Keşfedilmemiş şampiyonlar?

Sırasıyla 3,6 milyar dolar ve 19 milyar dolarlık piyasa değeriyle The Sandbox ve Polkadot, endüstri liderleriyle karşılaştırıldığında çok küçük. Ancak Blockchain tabanlı metaverse ve dApp geliştirmedeki fırsatları keşfettikçe hacimleri büyüyebilir.

Yatırımcılar, mevcut kripto para birimindeki düşüşün bu varlıkların uzun vadeli potansiyelini gölgede bırakmasına izin vermemeli.

fool


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin