Bu altcoin'deki dalgalanmadan kâr beklentisi olabilir!
Bu altcoin'deki dalgalanmadan kâr beklentisi olabilir!

Bu altcoin’deki dalgalanmadan kâr beklentisi olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ocak ayında Cosmos fiyatı 34 dolar ile 44 dolar seviyeleri arasında kalmayı başardı. Fakat geçen haftaki satışlar, fiyatı bu aralığın altına düşürdü. Cosmos ve diğer ağlar arasında köprü uygulaması haberi birkaç hafta önce yayınlanmıştı. Fakat bu iyi habere rağmen genel pazardaki çöküş ATOM’u da vurdu. Bitcoin hakimiyetindeki yavaş yükseliş, altcoinler için iyiye işaret değil. BTC hakimiyeti grafiği, son zamanlarda daha düşük zaman dilimlerinde bile güçlü bir yükseliş trendindeydi ve altcoinler önümüzdeki günlerde zarar görebilir.

Teknik analiz

Bu altcoin'deki dalgalanmadan kar beklentisi olabilir!

44 dolarlık alan (üstteki kırmızı kutu), güçlü bir arz alanı olan ATOM için en yüksek aralığı ve ayrıca ATH bölgesini temsil ediyor. Bu ayın başlarında, Bitcoin 40 bin doların üzerinde seyrederken ATOM’un bu aralığa tutunabilmesi yükseliş gücünün bir işaretiydi.

Ancak BTC bu seviyenin altına sert bir şekilde düştüğünde, ATOM da düştü. O zamandan beri, daha düşük zaman dilimlerinde bir düşüş trendi (sarı) oluştu ve trend çizgisi direnci henüz kırılmadı.

34,5 dolar ve 36,7 dolar, düşük seviyelerde bir likidite cebi oluşturdu ve son ATOM sıçraması bu likiditeyi test etti. Fakat fiyat yukarı tırmanamadı.

Bu haberin yazıldığı sırada, 30 dolar seviyesi ve 31-32 dolar arasındaki cep (kırmızı kutu), grafikte satıcıların bir kez daha devreye girebilecekleri yerleri temsil ediyor.

Durum değerlendirmesi

Bu altcoin'deki dalgalanmadan kar beklentisi olabilir!

RSI, son birkaç gün içinde kararlı bir şekilde nötr 50’nin altında kaldı. Stokastik RSI, fiyat yatay seyrederken ve RSI daha yüksek bir tepe oluşturmasa da aşırı alım bölgesine doğru tırmanıyor. Bu başka bir düşüş işareti.

OBV, geçen haftaki güçlü satış baskısının bir göstergesi olarak fiyatın yanı sıra düşüş eğiliminde. Supertrend göstergesi de bir satış sinyali gösterdi.

Analiz sonuçları

Düşüş trendini kırmak için 34 doları aşmak ve trend çizgisi direncinin kırılması gerekecek. Ancak bu pek olası değil. ATOM, alıcıların güçlü teklifler verebileceği 27 dolarlık alana doğru düşmeden önce 32 dolara kadar çıkabilir. Bu nedenle, önümüzdeki birkaç gün içinde 31 dolar ve 27 dolar bölgeleri bir miktar önem kazanacak.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin