Bu altcoin yükseliş potansiyeli gösteriyor! Teknik analiz
Bu altcoin yükseliş potansiyeli gösteriyor! Teknik analiz

Bu altcoin yükseliş potansiyeli gösteriyor! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto paralar son 48 saat içinde ciddi bir satış yaşadığı için diğer altcoinler gibi  Tezos fiyatı da düşüş gösteriyor. Ayılar piyasa hakimiyetini ele aldı ve kripto para değeri 6 Ocak 2022’de 4,48 dolardan düştü ve 8 Ocak 2022’de 4,3 dolarla sınırlandı. Ayılar bugün piyasaya hükmetmeye devam ediyor ve fiyatlarda daha fazla düşüş olması an meselesi. Piyasa, düşüş dinamikleri ile yükseliş potansiyeli gösterdi. Yazım sırasında, altcoinin fiyatı 4,3 dolardan işlem görüyor.

XTZ 4 saatlik fiyat analizi: Piyasa trendi değişiyor

Tezos fiyat analizi, piyasa oynaklığının aşağı yönlü bir yön izlediğini ortaya çıkardı ve XTZ fiyatını değişken değişime daha az eğilimli hale getirdi. Bollinger bandının üst bant değeri, altcoin için en güçlü direnç görevi gören 5,2 dolarda mevcut. Bollinger bandının alt sınırı, XTZ için en güçlü destek görevi gören 3,7 dolarda bulunuyor.

XTZ fiyatı, hareketli ortalama eğrisini geçerek yükseliş eğilimini işaret ediyor. Trend son zamanlarda oynaklıktaki büyük artış nedeniyle yükselişe geçti. Ayılar daha önce piyasaya hakimdi ancak kontrollerini sürdüremediler.

Tezos Price Analysis: XTZ/USD shows bullish potential at $4.3 1

Göreceli Güç Endeksi 42 seviyesinde yer alıyor ve kripto paranın her iki uçta da düşmediğini gösteriyor. Satış faaliyeti, satın alma faaliyetinden daha ağır basıyor.

Tezos günlük fiyat analizi: XTZ piyasası düşüş ivmesi gösteriyor

Tezos 1 günlük fiyat grafiğine göre altcoin piyasa oynaklığına rağmen sessiz kalıyor. Bollinger bandının üst limit değeri, XTZ için en güçlü direnç olarak hizmet eden 5 dolarda yer alırken alt Bolinger bandı 4 dolar seviyesinde bulunuyor.

XTZ fiyatı, hareketli ortalama eğrisinin altından geçiyor gibi görünüyor, bu da düşüşe işaret ediyor. Piyasa trendi günlük olarak dalgalanıyor, ancak piyasa şu an itibariyle düşüşe karar verdi. Piyasa düşüş momentumu gösterse de, yükseliş potansiyeli de gösteriyor.

Tezos Price Analysis: XTZ/USD shows bullish potential at $4.3 2

Göreceli Güç Endeksi 44 seviyesinde bulunuyor ve ne düşük ne de aşırı alımda düşmeyen istikrarlı bir değeri gösteriyor. RSI yolu, stabiliteye doğru ilerlerken XTZ değerinde gelecekteki artışı gösterebilecek hafif bir eğimi izliyor gibi görünüyor. Güçlü satın alma aktivitesi nedeniyle RSI puanı artıyor gibi görünüyor.

Tezos fiyat analizi sonuç: Boğalar hakimiyeti tekrardan kazanmaya çalışıyor

Altcoin fiyat analizini gözlemleyerek, fiyat seviyesinin hâlâ düşüş hakimiyeti altında olduğu sonucuna varabiliriz. Ancak ayılar son birkaç gün içinde kayıpların bir kısmını geri kazandığı için ters bir trendin olması kuvvetle muhtemel. Fiyat düşüş eğiliminde kalsa da, boğalar hakimiyeti ele almaya ve piyasayı geri kazanmaya hazırlanıyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin