featured

Bu altcoin çift düşüş yaşadı: Dip görmüş olabilir! Fırsat mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – VeChain fiyat analizi altcoin fiyatının son 48 saat içinde düşüş trendi izlediğini gösteriyor. Peki VET için sırada ne var?

VET 8 Şubat 2022’de art arda iki çöküş yaşadı. İlk çöküş fiyatın 0,069 dolardan 0,063 doolara düşmesine neden oldu, aynı gün sonunda 0,061 dolara ulaşana kadar düşmeye devam etti, ardından hafif bir pozitif hareket geldi ve bu da fiyatın 0,064 dolara yükselmesine neden oldu. Sonrasında fiyat bugün, 9 Şubat 2022’de, sabit kaldı.

VET, son 24 saatte 279,566,863 dolar işlem hacmi ve 4,083,747,634 dolar canlı piyasa sermayesi ile kripto para sıralamasında 38. sırada.

VeChain 24 saatlik fiyat analizi

24 saatlik VeChain fiyat analizi, azalan bir yönü takip eden piyasa volatilitesi gösteriyor.  Bollinger bandının üst sınırı, VET için en güçlü direnç görevi gören 0,065 dolarda. Öte yandan, Bollinger bandının alt limiti, VET için en güçlü desteği temsil eden 0,046 dolar olarak mevcut.

VET/USD fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisini geçerek yükseliş eğilimini gösteriyor gibi görünüyor. Ayrıca, istikrara işaret edebilecek aşağı yönlü bir hareketin ardından fiyat yolu dikkat çekici görünüyor. Bununla birlikte, kontrolden çıkarsa, fiyat daha da düşük bölgeye doğru değer kaybedebilir.

VeChain price analysis: VET struggles at $0.064 2

Göreceli Güç Endeksi (RSI) 51’de ve bu da kripto para biriminin istikrarlı işaretler gösterdiği anlamına geliyor. VeChain şu an üst tarafsız bölgede. RSI, tutarlı bir piyasayı yansıtan doğrusal bir hareket izlemekte. Satın alma faaliyeti, RSI puanının sabit kalmasına neden olan satış faaliyetini eşitledi.

Sonuç

VeChain fiyat analizi, kripto para biriminin düşüş fırsatlarıyla birlikte yükseliş momentumu gösterdiği sonucuna varıyor. Fiyat 8 Şubat 2022’de 0,061 dolara düştü ve şu anda 0,065 dolar işaretinin altında kaldı. VeChain bu haberin yazıldığı sırada 0,064 dolardan işlem görüyor. Boğalar piyasada sahip oldukları kontrolü kaybediyor gibi görünüyor, ayılar yakında piyasayı yutabilir. Dip görüldüyse fırsat olabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin