Bu altcoin artış sinyalleri gösteriyor! Alım için doğru nokta mı? Fiyat analizi
Bu altcoin artış sinyalleri gösteriyor! Alım için doğru nokta mı? Fiyat analizi

Bu altcoin artış sinyalleri gösteriyor! Alım için doğru nokta mı? Fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Aave fiyat analizi, altcoin’in fiyatında önemli artışların gözlemlendiği sağlam bir pozitif hareketi takip ettiğini ortaya koyuyor. AAVE fiyatı 1 Nisan 2022’de 255 doları geçti ve 259 dolara ulaştı. Fiyat aynı gün bir 239 dolara ani bir düşüş yaşadı ve bu da fiyatı daha fazla devalüe etti.

3 Nisan 2022’de AAVE pozitif ivme kazandı ve kaybettiği değerin bir kısmını geri kazandı. Yavaş yavaş artan fiyat, AAVE için geçerli işlem fiyatı olan 251 dolara ulaştı. Aave, son 24 saatte %2,96 artışla 541.512, 349 dolarlık işlem hacmine ulaştı. AAVE şu anda 3.351.341.833 dolar canlı piyasa değeri ile 47. sırada yer alıyor.

24 saatlik fiyat analizi: Piyasa kırılmak üzere

Aave fiyat analizi, artan veya azalan tarafta önemli düşüş belirtileri gösteren, artan bir trendin ardından yüksek volatiliteyi işaret ediyor Bu nedenle, dalgalanmalara maruz kalan Aave fiyatlarının hızlı değişim yaşama olasılığı daha yüksek olacaktır. Bollinger bandının üst sınırı, AAVE için en güçlü direnç görevi gören 252 dolarda. Bollinger bandının alt sınırı ise AAVE için en güçlü desteği temsil eden 104 dolarda.

AAVE fiyatı Hareketli Ortalama eğrisini geçerek yükseliş eğilimi gösteriyor. Artan oynaklık, hareketi sürdüren diğer olumlu davranışları gösteren piyasa yükselişini sürdürüyor. Ancak, piyasa artık değişime daha yatkın. Direnç yönünde yukarı yönlü bir yön izleyen fiyat yolunu gözlemleyebiliriz. İkisi yakında buluşabilir ve piyasada bir kırılmaya neden olabilir ve bu da tersine dönüşe neden olabilir.

Aave price analysis: AAVE gains tremendous bullish momentum at $251 2

Göreceli Güç Endeksi’nin (RSI) 75’te ve kripto para biriminin aşırı enflasyon gösterdiğini ortaya koyuyor. Kripto para birimi şu anda aşırı değerleme bölgesinde yer alıyor. RSI, artan bir piyasa eğilimini ve daha fazla enflasyona yönelik faaliyeti yansıtan yukarı doğru bir hareket izliyor.

Sonuç

Aave fiyat analizi, kripto para biriminin yükseliş eğilimi izlediği sonucunu gösteriyor. Fiyat 1 Nisan 2022’de 260 dolara ulaştı. Ancak şu anda 255 dolar seviyesinde mücadele ediyor. Kripto para birimi tutarlılık belirtileri gösteriyor. Piyasa şu anda AAVE’nin değerini önemli ölçüde artırma belirtileri gösteren bir yükseliş eğilimi izliyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin