featured

Bu 3 kripto para birimi, her şeye rağmen yatırımcılarına kazandırıyor! Satın almak için doğru zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Boğa piyasası sırasında çeşitli kripto para birimlerini elinde tutan yatırımcılar bir miktar kazanç biriktirmişti. Bu süre zarfında piyasadaki varlıklar, tüm zamanların en yüksek seviyelerine yükseldi ve grafikleri oldukça yeşil bir tonda boyadı. Daha sonra, ayı piyasasının ortaya çıkmasıyla birlikte kripto para birimleri değerlerini kaybetmeye başladı. Ancak bazı varlıklarda çeşitli toparlanmalar oldu. Veriler, bu tür geri kazanımlar sırasında 3 kripto para biriminin büyük kâr elde ettiğini gösteriyor.

Kazanç elde edenler

Santiment’in yakın tarihli bir raporu, yatırımcıların kârlarını 3 kripto para biriminden aldığını gösteriyor. Bu üç dijital varlık Aave, Chainlink ve Polygon. Bunlar, yeni haftanın açılışıyla birlikte fiyatlarında bir miktar artış yaşadı.

Piyasa lideri olan Bitcoin, 20,000 doları aşan bir hareket gerçekleşirdi. Piyasadaki diğer kripto para birimleri aynı zaman diliminde çift haneli kazançlar kaydetti. Ancak bu belirli varlıklardaki yatırımcılar bunu, kârlarını realize etmek için bir işaret olarak değerlendirdi. Fiyattaki her tırmanışla birlikte kâr alma arttı. Bu da yatırımcıların kazanç elde etmek için böyle bir toparlanmayı beklediklerini gösteriyor.

kripto para

Santiment, bunun gibi eğilimlerin genellikle kısa vadeli iyi sinyaller olabileceğini belirtiyor. Bu, kâr elde etmenin dolaşımdaki arz miktarını artıran ve bu yeni arzı temizlemek için yeterli talep olmadan varlığın fiyatını azaltan, piyasadaki doğrudan token dökümü olduğu için mantıklıdır. Bununla birlikte, veri toplama firması, Bitcoin fiyatına büyük ölçüde bağımlı kalındığını da belirtiyor. Santiment, Bitcoin 20,000 doların üzerinde sıkı bir şekilde tutunursa, bu kripto para birimlerinin daha fazla yükseliş görebileceğini belirtiyor.

Satın almak için doğru bir zaman mı?

Genellikle ayı piyasası, özellikle genel piyasa token’larını panikle satarken, satın almak için en iyi zamandır. Bununla birlikte bu üç kripto para birimini satın almak için en iyi zaman olmayabilir.

Fiyat hareketleri büyük ölçüde Bitcoin performansına bağlıdır. Bitcoin fiyatı bu yazının yazıldığı sırada 20,000 dolar seviyesinin oldukça üzerinde kalmaya devam etmektedir. Bu, piyasadaki çoğu dijital varlığın, bu kadar büyük satışlar olsa bile kazanılan değerlerini korumasına neden oldu.

Örneğin, MATIC son 24 saatte %1,84 ve son yedi günde %14,50 oranında arttı. Bu, dijital varlığın kazanılan değerini koruduğunu gösteriyor. 7,80 doların üzerinde kalmaya devam eden Chainlink ve fiyatı son 24 saatte %2,13 artan ve sadece 80 doların altında işlem gören AAVE için de benzer bir durum mevcut.

Bu varlıkları satın almak için en iyi zaman, bu toparlanmayı takip etmesi beklenen aşağı yönlü düzeltme sırasında olacaktır. Bitcoin’in fiyatı 20,000 doların altına düşerse altcoin’ler de bunu takip edecek ve satın almak için iyi bir fırsat ortaya çıkacaktır.

Bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin