Blockshipping
Blockshipping

Blockshipping Global Shared Container Platform büyük ses getirecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockshipping GSCP ICO, 14 Mayıs Pazartesi günü halka satış için açıldı ve ana odak noktası olarak başarılı bir ICO elde etmek için hazırlanırken, Blockshipping ekibi de ürün geliştirme tarafında önemli ilerlemeler kaydetti.

Global Shared Container Platform’u (Küresel Paylaşılan Konteyner Platformu), vaat edilen zamanda en üst düzeyde önceliğe sahip olarak sunan Blockshipping, platformun hizmetlerini ve geliştirilmekte olan işlevselliklerini gösteren bir prototip video yayımladı.

Blockshipping ile konteyner taşımacılığı yepyeni bir döneme başlıyor

ICO hazırlıkları paralelinde platform, Global Shared Container Platform’un (GSCP) geliştirilmesinin ilk kilometre taşlarına ulaşmak için kararlı bir şekilde çalışıyor.

GSCP platformu gelişimini tamamladığında, çeşitli nakliye endüstrisi ortakları için yük konteynerlerinin global idaresi ilgili 34’ten fazla farklı ürün ve hizmet içerecek. Ancak, platformun gelecekteki kullanıcılarına ve ICO katılımcılarına GSCP platformunun bazı hizmetlerini ve işlevlerini görselleştirmelerine izin vermek için Blockshipping bir dizi kolay tanıtım videosu yayımladı.

Bugün başlatılan ilk prototip video, “üçgenleme” olarak da bilinen sözde “sokak dönüşü yöntemi” ile ilgili ilk GSCP prototiplerinden birine bir bakış sunuyor. Tarafsız ve güvenilir bir platformun olmayışı nedeniyle, yılda 750 milyon dolar değerindeki taşıyıcılar için sokak dönüşü maliyet tasarruf fırsatları bugün gerçekleşemiyor ve GSCP platformu bunu kökten değiştirecek.

Sokak dönüşü stratejisi, konteyner sevkiyat endüstrisinin ve boş nakliye konteynırlarının idaresiyle verimliliğin önemli ölçüde artırmasını sağlar. Ve GSCP platformu üzerinden sokak dönüşü yöntemini kullanarak kullanıcılar, sokak dönüşü eşleştirme fırsatlarını kolayca bulabilecekler. Boş konteynırların doğrudan yerel alıcılardan yerel nakliyecilere taşınmasını mümkün kılacak. Bu sayede konteyner terminallerine gelen ve giden kamyon sayısı önemli ölçüde azalacak.

GSCP’nin ilk prototip videosu:

İlk müşteri ve işbirliği anlaşması da duyuruldu

GSCP platformu için geliştirme planını gerçekleştirmeye kararlı bir şekilde odaklanması ve nakliye endüstrisinde GSCP platformunun şimdiye kadarki alımının büyük ölçüde olumlu olması nedeniyle Blockshipping, halihazırda global bir konteyner taşıyıcı firma ile anlaştı.

Blockshipping CEO’su Peter Ludvigsen konuyla ilgili şunları söyledi:

Birkaç gün önce Blockshipping’in global bir konteyner taşıyıcıdan GSCP platformumuza ilk müşterimiz olarak katılacağına dair onay aldığını söylemekten gurur duyuyorum. Bu, müşteri danışma kurulumuza katılacağını doğrulayan 10-20 global sıralamasında bir taşıyıcı.

Peter Ludvigsen, bu ilk aşamada halihazırda ilk GSCP müşterisine sahip olmak için Blockshipping’in ICO’ya katkıda bulunanları çekmesi ve başarılı bir ICO’yu tamamlaması için gereken güvenilirlik adına son derece önemli olduğunu vurguluyor.

Ludvigsen:

İnsanların kendileri için Blockshipping’in her sözünü yerine getireceğini ve hem denizcilik endüstrisi, hem küresel çevre hem de CCC tokenlerimizi ICO sırasında satın alanlara katkıda bulunacak gerçekten devrimci bir küresel platform geliştireceğini görebiliyorum.

Blockshipping

Web SitesiTelegramTwitterMediumRedditBitcointalkFacebookInstagramVKPinterestGithub

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin