Game Stars
Game Stars

Game Stars tokenlerinde yüzde 30 bonus fırsatını kaçırmayın! Ön satış tamamlandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ön satış etkinliğini tamamlayan Game Stars 25 milyon tokenin tamamını sattı! Sıra 25 Mayıs’a dek sürecek olan token satışında. %30’luk fırsatı kaçırmayın.

Game Stars, e-sporun temel sorunlarını çözmek için tasarlanmış, çok fonksiyonlu bir oyun platformudur. Satış öncesi aşama sona erdi ve 25 milyon token satıldı. Proje 51’den fazla ETH ve 57 BTC topladı. GST şimdiden kripto dünyasındaki yerini aldı. Aynı zamanda, siber sporcular platforma katılıyor ve e-spor pazarındaki projeye ilgi uyandırıyor.

Token satışının ilk turu 27 Mayıs 2018’e kadar sürecek. Emisyonun hacmi sadece 300 milyon token olacak. Token satışının sonunda tüm satılmayan tokenler yakılacak. E-spor topluluğu arasında GST’ye yüksek bir talep bekleniyor. Token almak istiyorsanız acele edin zira herkes için yeterli token olmayabilir.

Token satışı biter bitmez, ticaret platformlarında GST listelenecek. Game Stars, YoBit borsası ile bir anlaşma imzaladı ve WEX borsası, platformla çalışma konusunda önceden onay verdi. Proje ekibi, dünyaca bilinen diğer borsalarla görüşmek için yoğun çaba sarfediyor.

Token satışı ile ilgili detaylar

Token satışının ilk turunda katılımcılar %30 bonus ile GST satın alabilecekler! Bir token 0,035 dolar değerinde ve minimum yatırım tutarı 10 dolar olarak belirlenmiş durumda. Hard Cap’e ulaşılır ulaşmaz, proje 50.000 sıradan veya 14.285 profesyonel tescilli kullanıcıya ulaştığında bir token açığı ortaya çıkar.

Platform tarafından sunulan çözümler

Game Stars oyun platformu, e-spor pazarının katılımcıları arasındaki etkileşimi geliştirmek için tasarlandı ve GST token fiyatı, projenin popülerliğinin artmasıyla hızla büyüyecek. Eşsiz bir çözüm olarak gösterilen her bir oyuncu için akıllı sözleşmeler yaratılması, oyun endüstrisinin birçok problemini çözecek.

1- Oyunlardaki ödenmeyen kazançlar

Kazanılan paranın turnuvalarda kısmi ödenmemesi, e-spor dünyasının ortak bir sorunu. Her oyuncu için akıllı sözleşmeler kullanarak platform adil ödemeleri garanti eder: Ödül fonları otomatik olarak dağıtılacaktır.

2- Acemi oyuncular için yüksek giriş bedelleri

Popülerlik ve fon eksikliği, profesyonelleşmeye çalışan acemi oyuncuların önündeki başlıca engeller olarak karşımıza çıkıyor. Game Stars ile artık bu bir sorun olmaktan çıkıyor: Kişisel tokenlerin satışından gelen parayı kullanarak turnuvalara katılabilirsiniz.

3- Zayıf piyasa altyapısı

E-spor pazarının nispeten genç olduğunu hepimiz biliyoruz. Ayrıca gelişmesine büyük bir popülerlik ve talep eşlik ediyor, ancak katılımcılarının artan sayıda ihtiyacına uyum sağlama zamanı yok. Game Stars platformu, oyuncuların, sponsorların, takım yöneticilerinin, reklam verenlerin vb. Ilgi alanlarını birleştiren tek bir alan görevi görür.

4- Güvenilmez turnuva organizatörleri

Turnuva sırasında koşullardaki keskin değişiklikler, birçok oyuncu tarafından karşılaşılan bir problem. Game Stars platformunun kullandığı akıllı sözleşmeler bu sorunu çözüyor. Tüm turnuva şartları Blockchain’e kaydedilir ve herhangi bir şekilde değiştirilemez.

Eğer portfolyonuzda hala GST tokeni yoksa, %30’luk bonus fırsatını kaçırmayın.

Detaylı bilgi için platformun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Whitepaper için tıklayınız.

Game Stars

Telegram SohbetiTelegram Kanalı (Haberler)

Web SitesiFacebookBitcointalkMediumInstagram

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin