Blockshipping
Blockshipping

Blockshipping ile konteyner taşımacılığı yepyeni bir döneme başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Başarılı bir ön satış geçiren ve dünya çapında çok olumlu karşılanan Blockshipping platformu, 14 Mayıs’ta CCC tokens’in halka açık satışına başlıyor.

Konteyner taşımacılık endüstrisi, bugün dünyadaki tüm deniz ticaretinin yaklaşık yüzde 60’ını oluşturuyor. Ancak bu derece değerli bir sanayi, yıllardır aşağıdaki gibi sorunlardan dolayı sıkıntı çekiyor:

  • Kapasite aşımı,
  • Düşük navlun oranları
  • Güvenlik tehditleri
  • Çevresel düzenlemelerin arttırılması.

Blockshipping, dünyanın yaklaşık 27 milyon nakliye konteynerinin ilk gerçek zamanlı kaydı olan Global Shared Container Platform’u (GSCP) ve konteyner taşımacılık sektöründeki tüm oyuncular için ortak bir platform oluşturuyor. Küresel olarak konteynerlerin tutulmasıyla ilgili çok çeşitli işlemleri etkin bir şekilde gerçekleştirmelerine izin veriyor.

Buna ek olarak, platformun geniş çapta benimsenmesi, nakliye konteynırlarının daha akıllıca taşınması ve küresel karbondioksit emisyonlarının önemli ölçüde azaltılması yoluyla yıllık 5,7 milyar dolar sanayi tasarrufu sağlayacak.

Blockshipping ICO ilk kez Mart ayı başında duyurulduğundan beri, Blockshipping GSCP projesine ve ICO’ya yapılan alım son derece olumlu geçti ve Blockshipping ekibinin kamu satışı için büyük beklentileri vardı.

Blockshipping ICO derecelendirmesinde göz doldurdu

ICO sıralama sitelerince yapılan değerlendirmeler neticesinde Blockshipping platformu, gösterdiği üstün performansla dikkat çekti ve “yüksek kaliteli ICO” seviyesine layık görüldü.

Küresel medya ilgisi ve canlı topluluk

Kısa bir süre içinde Blockshipping, dünyanın birçok yerinde ICO’ları hakkında farkındalık yaratmayı başardı. Mart ayının başında Danimarka ve İskandinavya’dan başlayarak dünya çapında hızla yayılan medya bloğu, GSCP projesi ve tüm kıtalarda KOBO’lu medya, fintech medya, nakliye medyası ve daha geniş iş medyası konularında 100‘den fazla makale yayınladı.

Ayrıca, kamuoyuna duyurulmasından sadece iki hafta sonra, platformun ICO’su, 8.000’den fazla Telegram üyesine (şu an 9.500’den fazla) ve Twitter’da 7.600’den fazla takipçiye ulaştı. Blockshipping’ın LinkedIn, Facebook ve Medium’daki binlerce üyesi canlı bir topluluğun parçası.

Büyük endüstri ilgisi

Hem topluluk hem de medyadan gelen olumlu dereceler ve ezici ilgi, Blockshipping’in Global Paylaşılan Konteyner Platformu’nun büyük potansiyeline olan güçlü inancını etkileyici bir şekilde destekledi.

Ama daha da önemlisi, Blockshipping’in nakliye endüstrisinden aldığı olumlu ilgi. Blockshipping’ın CEO’su Peter Ludvigsen şöyle açıklıyor:

Geleneksel olarak, nakliye endüstrisi oldukça muhafazakâr olmasıyla ünlüdür, ancak GSCP projemizin duyurulmasından bu yana deneyimlediğim şey, yeni iş fikirlerine olan geleneksel geri dönüşlerden başka bir şey değil. Konteynır gemicilik endüstrisindeki tüm alanların önemli oyuncularıyla kesintisiz bir dizi diyalog gibi oldu.

Ludvigsen ayrıca şunları ekliyor:

Birkaç gün önce Blockshipping’in global bir konteyner taşıyıcıdan GSCP platformumuza ilk müşterimiz olarak katılacağına dair onay aldığını söylemekten son derece gurur duyuyorum. Bu, müşteri danışma kurulumuza katılacağını doğrulayan 10-20 global sıralamasında bir taşıyıcı.

Satış etkinliğine nasıl katılabilirim?

Blockshipping’e katılabilmek için satış portalına kayıt yaptırmak ve bir KYC (Know-Your-Costumer) kontrolünü tamamlamalısınız. Bu kayıt 14 Mayıs’taki satış etkinliğinin açılmasından önce yapılabilir.

Platform, ICO katılımcılarının yararına benzersiz bir özellik kümesi içeren bir token modeli de yarattı.

Token modeli, şu iki ayrı tokeni içeriyor:

  • Dahili utility token: Container Platform Token (CPT)
  • Harici Revenue Share token: Container Crypto Coin (CCC)

Tüm katılımcılar, platformun ICO genel satışı 14 Mayıs 14:00 CET’de açıldığında, siparişlerini CCC tokenlerine yerleştirmeye başlayabilir. CCC tokenleri, Ether, Bitcoin, banka havaleleri (USD, EUR, DKK) veya banka veya kredi kartı ile ödenebilir.*

Daha fazla bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

*Blockshipping’ın Amerika Birleşik Devletleri vatandaşlarının ICO’ya yaptığı katkıları kabul edemeyeceğini lütfen unutmayın.

Blockshipping

Web SitesiTelegramTwitterMediumRedditBitcointalkFacebookInstagramVKPinterestGithub

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin