FTX kararıyla beraber haftanın son iş gününde piyasada hareketlilik ne durumda?

BlackRock CEO’su, kripto kabülünün artacağını düşünüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Rusya-Ukrayna savaşı sonrasında kripto varlıklarına olan güven arttı. Kimsenin beklemediği bir şekilde dijital varlıklar daha çok söz sahibi olmaya başladı. Savaş için hem Rusya hem Ukrayna kriptolardan yararlanmayı hedefledi. Özellikle de Ukrayna’ya kripto yardımıları yapılması bir milat oldu.

Yatırım yönetimi şirketi BlackRock’un CEO’su Larry Fink’de bu konuyla ilgili düşüncelerini paylaştı. Günümüzde daha yaygın kullanılması pek çok kişi tarafından dikkat çektiğine vurgu yaptı. 

24 Mart Perşembe günü, Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle kripto paranın benimsenmesinde olası bir artış hakkında CEO, kripto duruşunu olumluya çevirdiğini söyledi. Savaşın, yabancı işlemlerin uzlaşmasını bankalardan ve döviz takas şirketlerinden kripto ve dijital para birimlerine kaydırdığını düşünüyor.

BackRock CEO’su dijital varlıkları hızlandırmayı hedefliyor

Savaşın ortasında yaşanılan gelişmeleri yakından takip eden şirket, ekonomik alanda pek çok fikir geliştirdi. Bu yüzden BlackRock CEO’su Larry Fink, Bitcoin ve diğer kripto para birimleri gibi dijital para birimlerinin, Rus-Ukrayna savaşı sırasında tanık olunduğu üzere, uluslararası işlemleri halletmek için bir araç olarak kullanılabileceğine inanıyor.

CEO, yeniden kripto varlıkları bir ödeme olarak düşündüklerini de açıkça belirtti. Fink, BlackRock hissedarlarına yazdığı bir raporda, savaş insanları alternatif olarak kriptoyu benimsemeye zorlayacağını söyledi. Müşterinin dijital para birimlerine ve sabit paralara olan ilgisinin artmasıyla BlackRock, bunun faydasını ve faydalarını da inceleceği mesajı verildi. CEO sözlerini şu şekilde tamamladı:

“Düşünceli bir şekilde tasarlanmış küresel bir dijital ödeme sistemi, kara para aklama ve yolsuzluk riskini azaltırken uluslararası işlemlerin çözümünü iyileştirebilir.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin