featured

Bitcoin Ve Kripto Para Borsalarında Özlenen Tablo Geri Döndü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Biliyorum hepiniz Çin adını duymaktan bıktınız belki ancak, Çinden gelen haberlerin ardından karmaşıklaşan Bitcoin ve alt coinlerdeki fiyat dalgalanmaları an itibarıyla ilk 100 kripto paranın tamamının yeşile dönmesiyle son bulmuş görünüyor.




Dün gelen 24 saatlik işlem hacmindeki tüm zamanların en yüksek seviyesi rekoru’nun ardından kripto para sektöründe yüzler yeniden gülmeye başladı. Dün 24 saatlik işlem hacminde 11.5 milyar dolar gibi ciddi bir rakamı yakalayan işlem hacimleri, bu günün de tüm tabloların yeşile dönmesini sağladı.

coinmarketcap verilerine göre ilk 100’de bulunan kripto paraların neredeyse tamamı yeşile döndü. Günün rekoru şimdilik %65 artışla OkCash’e ait. 0.65 dolardan işlem gören OkCash 48 milyon dolar piyasa hacmine ulaşmış oldu.

Bitcoin gece saatlerinde gösterdiği ufak düşüşü, %10’un üzerinde bir artışla geri kazandı. 3.500 dolar seviyesinin üzerinde seyrederken toplam piyasa değerini 58 milyar dolar ile korudu. Günlük işlem hacminin ise düne göre 4.2 milyar dolardan, 2.9 milyar dolara düştüğü görülüyor.

Piyasa değeri 1 milyar doları aşan kripto paraların 14 olan sayısı, son gelişmelerden sonra şimdilik 9’a düştü, ancak NEM, Omisego ve ethereum classic, 1 milyar dolar bandına yalnızca 40-50 milyon dolar yakınlıktalar.

Ethereum dün yakaladığı kur’u halen korumakta ve 240 dolar seviyesinin üzerinde, piyasa değeri en yüksek üçünkü coin olan Bitcoin Cash ise 425 dolar seviyesinden işlem görmekte.

Kripto paraların kurlarının nerede olacağını belirleyen en önemli etkenlerin başında şüphesiz ki güven geliyor. Çinden gelen haberlerle endişeye kapılan bazı yatırımcıların kripto paralarını elden çıkarması sektörde Bitcoin ile başlayan bir düşüşe neden olurken, 2 gündür tazelenen güven duygusu aynı şekilde sektörün Bitcoin ile başlayan yükselişine neden oluyor.

 

Sinan Dündoğan

Kripto Para Haber / Kurucu


Yasal Uyarı: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin