KRİPTO PARA ANALİZ
KRİPTO PARA ANALİZ

Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Ripple, Litecoin Fiyat Analizi, 21 Ekim

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sadece birkaç ay önce, tüm kripto paraların piyasa değeri, 100 milyar doları geçti. Şimdi Bitcoin tek başına 100 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Bunu yaparken, hakimiyeti bu yılın Mayıs ayında görülen en yüksek seviyesi olan yüzde 58,5’e yükseldi. Bu oran yatırımların Bitcoin’e çevrildiğini açıkça göstermektedir.

BTC / USD

Bitcoin oldukça alevli ve son iki gündür sürekli yükselişte. Bu yükseliş devam edebilir mi? Bitcoin’de mevcut yatırımımız yoksa, şu anki seviyelerde yapmalı mıyız?

btc grafiği

Bitcoin, kırılma noktasından kritik bir direnç seviyesine ulaştı. Bu yılın Haziran ayından beri bu noktadan kopmak mümkün olamadı. Yükselen kırılma noktasının kopuşu kanalın derinliğine eşit 8000 $ ‘lık bir hedef veriyor. Bununla birlikte, bu seviyeye kısa vadede ulaşılması pek mümkün görünmüyor. Bu nedenle ara hedeflerle çalışmak zorundayız.

$ 5391.4 ila $ 5875 aralığındaki koparma , bitcoini 6.359 $ ‘dan asgari bir hedef hedef olarak veriyor. Bu seviye geçilirse bir sonraki olası seviye 6.845 $ olabilir.

Şu anki seviyesinden düşüş yaşarsa yüksek hedeflerimiz geçersiz kalacaktır. Görünen kar marjı çok cazip olmadığından şu an ticaret önermiyoruz. Olası bir düşüşte 5.800 $ seviyelerinde duruşa geçmesi muhtemeldir.

ETH / USD

Ethereum son altı gündür düşüyor. Bununla birlikte, son bir buçuk ay için güçlü bir destek oluşturan 275 ila 286 dolar bölgesini tutmasını bekliyoruz .

ETH

Yolda alım önermiyoruz. Destek bölgesinin kesildiğini ertesi iki gün beklemeliyiz, çünkü bu desteğin kesilmesi Ethereum’u 252 $ seviyesine götürebilir.

Bununla birlikte, destek devam ederse, dijital para birimi birkaç gün aralıklarla ticaret yapabilir ve daha sonra yeni bir yükseliş trendini başlatmaya çalışır.

Şu anda, herhangi bir satın alma seviyesi bulamıyoruz, bu nedenle şu anda Ethereum’da herhangi bir ticaret önermiyoruz.

BCH / USD

Bitcoin yeni zirvelere tırmanıyor olsa da, Bitcoin Cash boğalarından herhangi bir satın alma desteği bulamadı. Bununla birlikte, satış azalıyor ve bu da küçük aralıklarla sonuçlanıyor.

Halen, dijital para birimi 282-300 $ destek alanını tutmaya çalışıyor. Bitcoin Cash bu seviyeyi aşarsa, 190 doların altına düşecektir.

Öte yandan, 400 $ ‘lık bir kopuş trendinde bir değişiklik sinyali verecektir. Bu nedenle, sadece 350 $ tutarında bir stop kaybıyla 410 $ ‘da uzun bir pozisyon öneriyoruz. Hedef 530 $ ‘dır.

XRP / USD

Dijital para birimi şu anda 0,20 düzeylerini tutmaya çalışıyor. Bununla birlikte, 0,3 seviyelerinden keskin bir dönüşümü takiben alım işlemleri geriledi.

XRP

Ripple 0,2 $ ‘ın altına düşerse, bu yılın haziran ayından bu yana kapanış bazında 0,135 $’ a düşmediği için uzun pozisyonları başlatmayı önerdiğimiz 0,15 seviyelerine düşmesi muhtemeldir. Ancak, bu ticaret, Ripple’in bir dip onayladıktan sonra yukarıya çıkması gerekir. Düşen bir bıçağı yakalamaya çalışmayın ve kriptokrasitenin düştüğü zaman girmeye çalışmayın. Durdurma kaybı 0,126 Dolar tutabilir.

Öte yandan, sanal para birimi 0,2 düzeyinde tutarsa, yine 0,3 dolara doğru toplanma girişiminde bulunacak. Ancak, bunu ticaret için güvenilir bir set bulamıyoruz. Dolayısıyla, Ripple 0,15 seviyelerine düşene ve onu tutana kadar uzun bir pozisyon önermiyoruz.

LTC / USD

Litecoin , 18 Ekim’de 53 $ seviyesine geriledi ancak hızlı bir şekilde yükseldi ve 57.7 $ ‘ın üzerinde kapadı . O zamandan beri bu destek seviyesinin üzerinde kalmayı başardı. Bununla birlikte, günümüzde şifreleme durumu bir kez daha aralığa girmekle tehdit ediyor.

LTC

Litecoin 57 doların altına düşerse ve hızlı bir şekilde geri tırmanamazsa, mevcut boğa kurulumunu geçersiz kılacaktır.

Bununla birlikte, mevcut seviyelerde destek bulur ve ortaya çıkarsa, 63 $ ‘da uzun bir pozisyon başlatılabilir. Ticaretin duruş kaybı 55 $ ‘da ve kar amacı 71 $’ da tutulabilir.

cointelegrapf


Yasal Uyarı: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. 21 October 2017, 23:49

    BCH rezil etti.. balon oldugunu kanıtladı..

    Reply
Bizi Takip Edin