featured

Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin’i (BTC) Geride Bıraktı,

service service
Share

Share This Post

or copy the link

1 ağustos tartışmalarıyla tanıştığımız kripto para sektörünün yeni dijital para birimi Bitcoin Cash, 24 Saatlik işlem hacmine göre Bitcoin’i geçti.

4 ağustos ile 17 ağustos arası sürecinde ortalama 300 dolar kurundan işlem gören Bitcoin Cash, 17 ağustos itibarıyla yükselişe geçti ve $ ile tüm zamanların en iyi kuru rekoruna ulaştı. Son 24 saatlik işlem hacminde ise, 4,36 milyar dolarlık işlem hacmiyle, 3,37 milyar dolar işlem hacmine sahip Bitcoin’i geride bıraktı.

Hafta içinde büyümesini devam ettiren ve 4,500 dolar seviyesine ramak kalan Bitcoin, son iki günde Bitcoin Cash’in yükselişe geçmesiyle, düşüşe geçti. Bitcoin Cash’in yükselişinin Bitcoin kurundaki düşüşe etki ettiği açıkça görülebiliyor, ancak Bitcoin, gün içinde 3,966 $ seviyesini görse de, 4bin$ bandını halen korumaya devam ediyor.

Haberin yazıldığı saatlerde coinmarketcap verilerine göre Bitcoin Cash, %64’lük büyüme oranına rağmen halen yükselmeye devam ediyor. Son 24 saatin en yüksek kurunda 912$’ görmüş durumda.

Bitcoin Cash hali hazırda yalnızca Kripto Para Borsalarındaki alım-satım’larla değer kazanıyor. Herhangi bir ticari meta olarak kullanılmamasına rağmen artan arz-talep, dijital paranın kur’unu belirleyecek gibi görünüyor.

Sinan Dündoğan

Kripto Para Haber / Kurucu
Kripto Para Araştırmacısı


Yasal Uyarı: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin