featured

Bitcoin 5,000$, Ethereum 400$ Koşusu Yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin kurunda pazartesiden çarşambaya kadar süren durgun performansın ardından Perşembe günü hareketlilik başladı . Bitcoin fiyatı, Bitstamp’ta 4.739 $ ‘lık yeni bir rekora imza atarak 4,700 bandını kırdı. Bu arada Ethereum fiyatı 400 $ ‘ya doğru yükselmeye devam ediyor. Toplamda, ilk 100 kripto para biriminden 80’inde ilerleme kaydedilerek  kripto paraların toplam piyasa değeri 170 milyar doları aşarak yeni tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.




Bitcoin fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesi

Bitcoin fiyatı Salı günü 4.600 dolar bandını kırmıştı, ancak son 48 saatin çoğunu 4.500 dolara yakın geçirmişti. Perşembe sabahı, 4600 dolara bir kez daha yükselmeye başladı. Analizin yazıldığı saatlerde, bitcoin fiyatı, 4.723 $ ‘lık yeni bir seviyeye yükseldi ve 77 milyar doların üzerinde bir pazar payına ulaştı.

Bitcoin fiyatı 4.600 dolarla kırıldığına göre, pek çok analist 5000 $ ‘ın uzak olmadığını düşünüyor. Standpoint Research kurucusu Ronnie Moas, 2018 yılının ortasında 7,500 $ ‘a ulaşacağını ön görüyor. Ayrıca, yatırımcıların kripto para birimlerini yatırım portföylerine alternatif  bir yatırım yolu olarak kullanmaya başlamasıyla, bitcoin’in üç yıl içinde 20.000 dolara yükseleceğine inandığını açıkladı.

”Bitcoin fiyatı gelecekte ne olur?” sorusuna cevap olarak, yakın tarihte 5,000 dolar bandını aşmasını, uzak vadede ise önce 10bin dolar, sonrasında 20bin dolara doğru gidebileceğini söyleyebiliriz.

Ethereum 400 dolar koşusunda

Ethereum fiyat artışı da Bitcoin’e ayak uydurdu ve 400 dolara doğru tırmanışını sürdürüyor. Gün içinde 379 doları gören Ethereum 35,8 milyar dolar piyasa hacmine ulaştı.

CoinMarketCap’dan Ethereum Fiyat Grafiği

 

Alt koinler yükselişte

Alt koin pazarları Çarşamba günü hayal kırıklığı yaşıyordu, ancak çoğu kripto para birimi Perşembe günü yükselişe geçti.

Bitcoin Cash fiyatı hafta boyunca düşüşüne ara verdi ve %3 artışla  597$’a yükseldi. Ripple ve litecoin fiyatı %6’ya yakın yükselirken, Dash yaklaşık% 2 yükseldi.

NEM, ilk 10’da %10’dan fazla artış gösteren tek kripto para oldu. Gün boyunca yaklaşık %13 yükselen nem 0.329$ kurundan işlem gördü ve piyasa değeri 3milyar dolara dayandı.

IOTA fiyatı% 6 oranında bir getiri getirirken, Monero fiyatı% 8 artarak 138 $ oldu. NEO fiyatı,% 10’luk bir ilerleme ile ilk 10’a girdi.

Diğer yandan OmiseGO, ilk kez 1 milyar doları aştı ve Qtum’u geride bırakarak coinmarketcap sıralamasında 13. sıraya yükseldi. HsHare ise 1.1 milyar dolarlık hacmi ile Omisego’nun hemen üzerinde.

Böylece piyasa değeri 1milyar doları aşan kripto paraların sayısı 14’e yükseldi.
cryptocoins


Yasal Uyarı: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 



Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin