featured

Binance CEO’su CZ, bu olayın boğa piyasasının sinyallerini verdiğini düşünüyor! İşte, ayrıntılar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), Çarşamba günü bir tweet yayınlayarak Çin Merkez Televizyonunun (CCTV) yakın zamanda dijital varlıklarla ilgili bir yayın yaptığını belirtti.

Binance CZ

CZ, benzer haberlerin geçmişte kripto boğa koşuları için bir katalizör görevi gördüğünü iddia etti. CEO, 23 Mayıs’ta bir yayına bağlandı. Bu yayında, 1 Haziran’dan itibaren Hong Kong düzenleyicilerinin sanal varlık ticaret platformları için zorunlu bir lisanslama sistemi uygulayacakları hakkında bir konuşma yaptı.

Boğa piyasası yakın mı?

Stable coin’ler yoluyla perakende ticareti teşvik etmemeye yönelik kurallar içeren SFC yönergeleri ve kripto “hediyelerini” (muhtemelen airdrop’lar dahil) açıkça yasaklayan düzenlemeler sebebiyle, haberin kendisi sektör için tamamen olumlu sayılmaz.

Yine de CZ, yalnızca kripto para yayınlama eylemini büyük ölçüde yükseliş katalizörü olarak gördü ve bunu “önemli bir anlaşma” olarak nitelendirdi. Ayrıca tarihsel olarak, bunun gibi haberlerin boğa piyasasının kapısını açtığını da sözlerine ekledi.

Binance

Binance CEO’su, bu sözlerinin bir yatırım tavsiyesi olmadığını ve yalnızca kripto piyasasının geleceğini tahmin ettiğini söyledi.

Çin kriptoyu tamamen yasakladı. Ancak Hong Kong bölgesel bir kripto merkezi olma hırsıyla baskı yapmaya devam etmeyi seçti. Çin’in yasaklamasından sonra bile, bölgede Bitcoin madenciliği faaliyetleri gelişmeye devam ediyor.

Ayrıca Binance CEO’su CZ, Çinliler dahil olmadan bir boğa piyasasının etkili bir şekilde sürdürülebilir olamayacağını düşünüyor.

CZ Çin’de doğdu, ancak 12 yaşından beri Kanada vatandaşı. Bu yüzden Binance’in bir Çin şirketi olmadığını da birçok kez dile getirdi.

CryptoPotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin