Avusturyalı kripto borsası Bitpanda, DeFi için yeni bir şirket satın aldı!

Avusturyalı kripto borsası Bitpanda, DeFi için yeni bir şirket satın aldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın önde gelen kripto para borsası Bitpanda, yen bir yatırma imza attı. Borsanın aldığı kararla beraber DeFi alanında bir satın alma işlemi gerçekleşti. DeFi sorumlu cüzdan sağlayıcısı olan Trustology’i satın aldı.

22 Şubat Salı günü iki şirket arasında anlaşma sağlandı. Erken saatlerde yapılan anlaşma ile birlikte Trustology’i ilk kez bir satın alma işlemi gerçekleştirmiş oldu. Bitpanda tarafında ise önemli bir anlaşma olarak dikkat çekti.

Günümüzde şirketler, pek çok alanda daha iyi bir gelişim göstermek için yatırım ağlarını çoğaltıyor. Doğrudan ya da dolaylı olarak yatırım yapılıyor. Yatırımların en çok yapıldığı yerler ise dijital varlıklar olarak öne çıkıyor.

Bitpanda, DeFi alanında güçlü olmak istiyor

Trustology, Bitpanda’nın ilk satın alımı olarak kayıtlara geçti. Anlaşmanın arkasındaki temel amaç, merkezi olmayan finansı (DeFi) kurumsal yatırımcılar, hizmet sağlayıcılar ve token ihraççıları için daha erişilebilir hale getirmek. 

Trustology, Finansal Davranış Otoritesine (FCA) kayıtlı kurumsal bir kripto saklama cüzdanı sağlayıcısı. Şirket bu alanda ruhsatını geçen yıl Ekim ayında alarak tescillemiş oldu. Satın alma anlaşmasının ardından, Londra merkezli platformun adı “Bitpanda Custody” olarak değiştirileceği bilgisi de paylaşıldı.

Odak noktası, tüm kullanıcılar için “güvenli, sofistike ve uyumlu” kurumsal düzeyde bir kripto saklama platformu oluşturmak. Konuyla alakalı Bitpanda Pro CEO’su Joshua Barraclough şu ifadelere yer verdi:

“Şirket olarak bizim için ve özellikle Bitpanda Pro için büyük bir adım. Bitpanda Custody, müşteri tabanımıza tam kapsamlı bir hizmet seti sunma stratejimizin bir parçası. Artık FCA’ya kayıtlı, kurumsal düzeyde bir saklama çözümünü önde gelen bir ticaret yürütme yeri ile birleştirebiliyoruz.” 

İlk başta Bitpanda Custody, perakende, kurumsal ve beyaz etiketleme hizmetlerinde borsanın kendi varlıklarının gözetimini üstlenecek. Bu sayede Bitpanda Custody, dünyanın en büyük dijital varlık saklama sağlayıcılarından biri olacak.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin