Kripto market değeri düşüşte, tasfiyeler ise 200 milyon doları geçti! Piyasanın genel görünümü…

Amerikalı emlak şirketi, kripto alımları için tarih verdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Günümüzde pek çok şirket artık kripto varlıklarıyla alışverişin önün açıyor. Bireysel müşterilerin bu alana yönelmesinden dolayı şirketler ödemeleri kriptolarla alabiliyor. Günümüzün ekonomi sisteminden geri durmak istemeyen işletmeler müşterilerin isteklerine her dönemde karşılık vermek istiyor. Amerikalı emlak şirketi de bunlardan biri kripto alımları için şirket önemli bir adım attı.

Aerika’nın emlak sektöründe önemli bir kuruluşu olan Harbour Custom Development Inc, devrim niteliğinde bir karar imza attı. Gelişen küresel ekonomiye ayak uydurmak adına alım ve satım işlemlerini kripto varlıklara açacak. 

Amerika Birleşik Devletleri’nde kurulan Harbour, arazi edinimi, haklar, proje altyapısının inşası, ev inşası, pazarlama, satış dahil olmak üzere arazi geliştirme döngüsünün tüm yönleriyle ilgilenen bir gayrimenkul geliştirme şirketidir. Şirket genellikle; Washington, California, Texas ve Florida’daki çeşitli konut projelerine imza attı. Ayrıca Nasdaq borsasında yer alan büyük çaplı bir işletme.

Kripto alımları için emlak şirketi gün sayıyor

Harbour Custom Development Inc, bir basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasında lansman tanıtımında bulunan şirket, alım ve satımlar hakkında önemli paylaşımlarda bulundu. Harbour,

“Washington ve diğer üç eyaletteki listelenmiş arazileri, arsaları, evleri, apartmanları ve apartmanları için yatırımcılar ödeme olarak Bitcoin ve bir düzine diğer dijital para birimini kabul etmemizi bekliyor.”

Yatırımcıların beklentisini dikkate alan emlak şirketi ise kripto alımları için adım atmaya karar verdi. Harbour COO’su Jeff Habersetzer, kripto para birimini ödeme yöntemi olarak kabul etmenin şirketi için “mantıklı bir adım” olduğunu söyledi.

Kripto alımları için işletme 24 Ocak gününü tarih olarak paylaştı. 24 Ocak’tan itibaren ödeme için Bitcoin, Ethereum, USD Coin, XRP, Dogecoin, Shiba Inu, Binance USD, Wrapped Bitcoin, Litecoin, Dai, Bitcoin Cash, Pax Dollar ve Gemini Dollar gibi varlıklar kabul edilecek.

cryptoglobale


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin