Altcoin fiyat analizi
Altcoin fiyat analizi

Alarm veren iki altcoin: Elinizde varsa düşüşe hazırlanın!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son 24 saatte küresel kripto piyasası bir kez daha geriledi. Altcoinler Avalanche ve EOS, 4 saatlik grafiklerinde düşüş bayrağı göstermeye başladı.

Avalanche (AVAX)

Altcoin fiyat analizi

4 saatlik grafikte çift dip kırılması, 96,49 dolar seviyesindeki aylık direnci geçemedi. AVAX %54,8’lik bir geri çekilme gördü (2 Ocak’tan beri) ve 24 Ocak’ta 14 haftanın en düşük seviyesine indi.

Satış etkisi artarken fiyat tüm EMA şeritlerinin altına düştü. Şimdi 20-EMA yine boğalar için bir engel olarak duruyor.

Şu anda AVAX 62,18 dolardan işlem görüyor. Baş ve omuz kırılmasından bu yana, RSI toparlandı ve dengenin üzerine çıktı. Ancak 24 saatlik %4,27’lik kayıp, 39 puanlık desteğe doğru düşmesine neden oldu. Ayrıca yarıya yaklaştıkça MACD histogramı da zayıfladı. MACD ve sinyal hattı düşüş eğiliminin eşiğinde görünüyor.

EOS

Altcoin fiyat analizi

Boğalar 2,9 dolar seviyesinden sonra güç kaybetti ve EOS istikrarlı bir şekilde düştü. EOS’un %30,41’lik bir düşüş yaşaması ve 24 Ocak’ta 22 ayın en düşük seviyesine dokunmasıyla, aşağı kanal (beyaz) kırılması, geniş çaplı düşüşün ardından tersine döndü.

Şimdi EOS da 4 saatlik grafikte düşüş bayrağı modeli çiziyor. Boğalar için ilk test noktası 2,28 dolar seviyesinde kalmaya devam ediyor.

Şu anda EOS 2,166 dolardan işlem görüyor. RSI iyileşme işaretleri gösterdi ancak 43 puanı kaybederken yarı çizginin üzerinde kalmayı başaramadı. Ayrıc, AO, düşüş etkisinin azaldığını ima etti ve sonra bir tarafsızlık pozisyonu gösterdi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin