Çin'in blockchain projesi BSN R3 Corda'yı entegre edecek
Çin'in blockchain projesi BSN R3 Corda'yı entegre edecek

Çin’in blockchain projesi BSN R3 Corda’yı entegre edecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Çin bankaları yakında Corda Enterprise altyapısının izinli bir sürümüne ülkenin Blockchain Hizmet Ağı üzerinden erişebilecek.

Yeni gelişme

Çin’in Blockchain tabanlı Hizmet Ağının kurucularından biri olan Red Date Technology, Çin’de hem ücretsiz hem de kurumsal Corda uygulamalarını satmak için R3’ten lisans haklarını aldı.

R3 tarafından yapılan bir basın açıklamasına göre, haberler BSN geliştiricisinin denizaşırı bir şirketten kurumsal blockchain teknolojisini yeniden satabilmesinin ilk örneğini işaret ediyor.

R3 anlaşması BSN China ile olduğu için, geliştiriciler Çin blok zinciri düzenlemelerine uymak üzere Corda’nın izinli bir sürümünü oluşturacaklar. Ayrıca, bankaların ağın olası kullanıcılarından biri olduğu bildirildiğinden, ülkenin UnionPay bulut altyapısı BSN Corda temsilcilerine ev sahipliği yapacak.

Ortaklık, şirketin Asya’daki önemli genişlemesinin ardından R3 için Çin pazarına giriş noktası da sunuyor.

Duyuruya göre, Çinli firmalar 2021’in 3. çeyreğinden itibaren BSN genel şehir nodeları aracılığıyla Corda Enterprise’a erişebilecekler. Red Date Tech’in, BSN Corda’yı kullanacak işletmeler için önyükleme işlemini benimsemesine, entegrasyonun bir parçası olarak bazı Corda tabanlı merkezi olmayan uygulamaları dahil etmeyi planladığı bildiriliyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin