İsviçreli borsadan bu 3 altcoin için kritik hamle geliyor! Neden önemli?
İsviçreli borsadan bu 3 altcoin için kritik hamle geliyor! Neden önemli?

Ünlü trader 2021’de patlama yapacak 9 koin’i açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Daily kurucusu ve kripto traderı Austin Arnold, bu yıl patlama potansiyeline sahip olduğunu söylediği dokuz kripto para biriminin bir listesini açıklıyor.

Listenin başı

Arnold’un listesinin başında lider akıllı sözleşme platformu Ethereum (ETH) bulunuyor.

Ethereum arzının %2’sinin tek bir günde borsalardan yeni ayrıldığını gösteren ViewBase’den alınan verileri vurguluyor; bu, yatırımcıların ETH’yi alıp özel cüzdanlara taşıdığının bir işareti.

Arnold’un radarındaki bir sonraki kripto paralar ise DeFi odaklı koinler. Kripto stratejisti, son birkaç ayda DeFi’de kilitlenen toplam değer yükselirken, eşler arası borç verme protokolü Aave’ye, ödünç alma ve borç verme platformu Compound’a (COMP) ve stablecoin yönetim tokenı Maker’a (MKR) baktığını söylüyor.

Beşinci sırada, Arnold’un şu anda rallide olduğunu söylediği Ethereum rakibi Polkadot (DOT) yer alıyor.

“DOT, bu döngünün en sıcak koinlerinden biridir. Bu uzun vadeli bir bekletme değil ama kısa vadede, Polkadot’un yükselmeye devam etmesini bekliyorum.”

Diğerleri

Altıncı sırada, Compound bazlı borç verme ve borçlanma DApp’i Cream Finance (CREAM) yer alıyor. Arnold, Cream’in DApp için çok büyük olma potansiyeline sahip yeni bir işlevselliğe sahip olduğunu belirtiyor.

Yedi numarada, getiri toplayıcı Yearn.Finance (YFI) geliyor. Arnold, YFI’nin token sahipleri için yeni bir teklif ortaya koyduğu gibi yükselmeye başladığını söylüyor.

Sekiz numaralı token, Arnold’un listeye dahil ettiğini ancak nedenini unuttuğunu söylediği blok zinciri ölçeklenebilirlik platformu Matic Network (MATIC).

Arnold’un listesindeki son koin Bitcoin. Kripto tüccarı, BTC’nin “hayat değiştiren servet” için mevcut fiyatlarla hala harika bir alım fırsatı sunduğunu söylüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin