Görüş: “Neden 28.000 doların altında Bitcoin ticareti neredeyse imkansız?”
Görüş: “Neden 28.000 doların altında Bitcoin ticareti neredeyse imkansız?”

Kripto para piyasasının toplam değeri yeni ATH’sine ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasının toplam değeri, büyük ölçüde yükselen Bitcoin fiyatlarının etkisiyle tüm zamanların en yüksek seviyesini aştı.

Bitcoin boğa piyasasını yönetiyor

31 Aralık 2020’de tüm kripto para birimlerinin toplam değeri 775 milyar dolara ulaştı.

 

Bu değerin çoğu, Bitcoin’in 30.000 dolara doğru yükselen fiyatından kaynaklanıyor. Şu anda Bitcoin, %71,4 piyasa payı ve 550 milyar dolarlık piyasa değeri ile kripto endüstrisine hakim durumda.

Bu arada, Ethereum’un piyasa değeri, tüm kripto para piyasa değerinin %11’ine karşılık geliyor. Diğer tüm kripto para birimleri, piyasa değerinin kalanını yani %17,6’sını oluşturuyor.

Önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi aynı dağıtımı içermiyordu; Aslında, dağılım bir zamanlar bugünkünün tam tersiydi. Kripto para piyasası Ocak 2018’in ilk haftasında 750 milyar doları aştığında, Bitcoin’in hakimiyeti tüm zamanların en düşük seviyesi olan %35’ti.

Bitcoin’in yükselen hakimiyeti, büyük ölçüde ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun menkul kıymetler yasasını sıkı bir şekilde uygulamasından kaynaklanmaktadır. Bu düzenleyici çabalar, altcoin yatırımcılarını Bitcoin gibi yerleşik koinlere yönlendiriyor.

2021 için Bitcoin Tahminleri

1 Ocak 2020’de Bitcoin’in fiyatı yaklaşık 7100 dolardı. O zamandan beri Bitcoin’in fiyatı yaklaşık olarak %300 artarak 29.100 dolara yükseldi.

Bazı uzmanlar, Bitcoin’in gelecek yıl nereye gideceği konusunda tahminlerde bulundu. Fundstrat’ın Yönetici Ortağı ve Araştırma Başkanı Tom Lee, “2021’in 2017’ye çok benzeyeceğini, bu da Bitcoin’in 2021’de 2020’de olduğundan daha iyi performans göstermesi gerektiği anlamına geliyor” ifadesini kullanıyor.

Blockchain analisti Willy Woo, bu yıl Bitcoin’e sermaye girişinin Nisan 2017 seviyelerine benzeyen eşi benzeri görülmemiş olduğunu ve ardından Bitcoin’in fiyatının yıl sonuna kadar% 1400 arttığını öne sürdü. Woo, gelecekte benzer bir boğa koşusu bekliyor.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin