Huobi raporu: Bu kripto paralar ABD'li yatırımcılar arasında
Huobi raporu: Bu kripto paralar ABD'li yatırımcılar arasında "en popüler" oldu!

Huobi raporu: Bu kripto paralar ABD’li yatırımcılar arasında “en popüler” oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Huobi Group tarafından, 2021 yılında önemli büyüme kaydeden kripto paralarla ilgili bir rapor yayınlandı. Raporda dikkat çeken sonuçlar yer aldı. NFT endüstrisinin patlaması ve yükselişi bir bütün olarak dijital varlıkların büyümesinde önemli etkenlerden biri oldu.

Mike Tyson, Paris Hilton ve diğerleri, resmi sosyal medya kuruluşlarında belirli bir koleksiyonu ve bir bütün olarak teknolojiyi tanıtan çok sayıda yayınla NFT sektöründe dikkat çekti.

Meme coinler yükselişte

NFT’ler, kendilerini daha önce kriptoyla ilgilenmeyen kişilerden sektöre muazzam miktarda ilgi çekerken, Shiba Inu, Doge ve diğer küçük varlıklar gibi meme tokenleri, deneyimli sektör yatırımcıları arasında son derece popüler duruma geldi.

Shiba Inu, kripto tarihinde en hızlı büyüyen topluluklardan biri haline geldi. Pazar tarafından keşfedildikten sadece birkaç ay sonra bir milyon kullanıcıya ulaştı. Bunun arkasındaki neden, Ekim ayında pazarda gerçekleşen %1.000’lik ralli oldu.

Huobi raporu kripto paralarla ilgili ne diyor?

Huobi Data

SHIB, erken giren yatırımcıya muazzam kâr getirdi. Tokeni zirveye yakın satın alan yatırımcıların ve yatırımcıların çoğu, kısa bir süre sonra varlıkta meydana gelen yaklaşık %60’lık bir düzeltme nedeniyle zarara uğradı.

Huobi, raporda şu belirtildi. Genel olarak endüstrinin en popüler iki kolu olan Metaverse ve NFT’lerin ABD vatandaşlarının aşina olduğu en popüler iki tema olduğu paylaşıldı. Kripto paralara gelince ise Shiba Inu, Doge, Ethereum ve Bitcoin, halk arasında “en popüler” kriptoların başında yer alıyordu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin