Ethereum (ETH) tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşırken bu seviyelere dikkat
Ethereum (ETH) tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşırken bu seviyelere dikkat

Yükseliş beklentisi: 600 doları kıran Ethereum artık bu seviyelere hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum, ABD dolarına karşı 600 dolarlık direncin üzerinde işlem görüyor. ETH fiyatı, 625 dolar ve 630 dolar seviyelerinin üzerinde daha fazla kazanım için hazırlanıyor gibi görünüyor.

Ethereum, pozitif bir açı ile 600 dolar seviyesinin üzerine güzelce yerleşti. Fiyat 621 dolara kadar yükseldi ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın oldukça üzerine çıktı.

Saatlik ETH / USD grafiğinde 602 dolara yakın destekle oluşan önemli bir yükselen kanal bulunuyor.

Parite, 600 dolarlık desteğin üzerinde işlem gördüğü sürece 625 doların üzerine çıkabilir.

Ethereum fiyatı 600 doların üzerinde yer aldı

Ethereum’da 580 dolarlık direncin üzerinde istikrarlı bir artış olurken, Ripple %50’nin üzerinde yükseldi. ETH fiyatı 600 dolarlık direnç seviyesinin üzerine çıktı ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın oldukça üstünde yer aldı.

Fiyat 621 dolar seviyesinde 2020 zirvesi ile tanıştı.  Olumsuz yöndeki ilk destek 612 dolar seviyesine yakın. Ana destek 605 dolar, 602 dolar ve 600 dolar seviyelerinin yakınında oluşuyor gibi görünüyor. Saatlik ETH / USD grafiğinde 602 dolara yakın destekle oluşan önemli bir yükselen kanal da bulunuyor.

Ethereum Price

Artış yönünde Ethereum fiyatı 620 dolar ve 625 dolar seviyelerinin yakınında engellerle karşı karşıya. 625 dolarlık direncin üzerinde açık bir kırılma, güçlü bir yükseliş için kapıları açabilir.

Bir sonraki ana direnç 645 dolar ve 650 dolar seviyelerine yakın. Herhangi bir başka yükseliş, Ethereum’u yakın vadede 675 dolar ve 680 dolar seviyelerine yönlendirebilir.

Ethereum 625 dolarlık direnç seviyesini kıramazsa, küçük bir düzeltme olabilir. 602 dolar ve 600 doların altındaki ilk büyük destek, 592 dolar seviyesine yakın.

592 dolarlık destek seviyesinin altında bir aşağı yönlü kırılma, önemli bir düşüş başlatabilir. Belirtilen durumda, ETH fiyatı belki 550 dolarlık destek seviyesine veya 100 saatlik basit hareketli ortalamaya doğru düşebilir.

Teknik göstergeler

Saatlik MACD – ETH / USD için MACD, yükseliş bölgesinde yavaş yavaş ivme kaybediyor.

Saatlik RSI – ETH / USD için RSI şu anda 70 seviyesinden daha düşük bir seviyede düzeliyor.

Destek Seviyesi – 600 dolar.

Direnç Seviyesi – 625 dolar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin