Chainlink ve AAVE, yükseliş trendine devam etmeden önce bu seviyelere düşebilir
Chainlink ve AAVE, yükseliş trendine devam etmeden önce bu seviyelere düşebilir

3 Nisan Cardano, Enjin ve SUSHI fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasının son birkaç günde nasıl bir performans sergilediğini tarif etmek zor olacaktır. Bir yandan, dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, 60.000 $ seviyesinin altında yatay işlem yapmaya devam etti. Öte yandan, Ethereum, yazım sırasında 2140 dolar ile rekor kırdı.

Maalesef piyasanın geri kalanı için, çoğu altcoinler hala BTC’den emir alıyor gibi görünüyor, bu yüzden piyasanın geri kalanı da yazı yazılırken yatay işlem yapıyordu. Özellikle Cardano ve Enjin’de durum böyleydi.

Cardano [ADA] fiyat analizi

Cardano, CoinMarketCap’in grafiklerinde LINK, Bitcoin Cash ve Litecoin gibi diğer altcoinler’i geçmeye zorlayan fiyat hareketiyle yılın en iyi performans gösteren oyuncularından biri oldu. Mart ortası, ADA sahipleri için özellikle karlıydı ve kripto yürüyüşü, listelerde yeni bir ATH’ye dokunmak için yürüdü. Ancak yazım sırasında, ADA’nın listelerinde konsolidasyon ve biraz durgunluk norm haline geldi ve altcoin neredeyse bir hafta boyunca aynı aralıkta işlem yapmaya devam ediyor.

Aslında, ADA’nın hareketi birkaç gün önce yapılan tahminlerle oldukça uyumlu. Son zamanlarda kısa yükseliş ivmesi atakları görülse de, yükseliş eğilimi başlatmak ve sürdürmek için fazla hareket etmedi.

Yine de, Cardano piyasası her zamanki gibi yükselişini sürdürüyor. Parabolik SAR’ın noktalı işaretçileri fiyat mumlarının oldukça altında iken, Göreceli Güç Endeksi piyasanın boğalarına doğru eğiliyordu.

Altcoin, IOHK’nın Orion Protokolü’nün Cardano blok zinciri için ilk likidite toplayıcısı olacağını duyurmasının ardından son zamanlarda haberlerde yer aldı.

Enjin [ENJ]

CoinMarketCap’te 54. sırada yer alan Enjin, ondan önceki Cardano gibi, son birkaç gün içinde fiyat listelerinde pek çok teselli edici hareket gördü. Aslında, yalnızca geçen hafta %6’nın üzerinde artış ve düzeltmelere rağmen, ENJ aynı fiyat kanalı içinde işlem yapmaya devam ediyordu.

Bununla birlikte, ENJ’nin, yakın vadede olası görünmeyen sürekli bir yükseliş trendi ile listelerde yerel zirvesinden hala biraz uzak olduğu belirtilmelidir.

Bollinger Bantlarının kısa vadeli oynaklıkta bir düşüşe işaret etmek için bir araya geldiğinde ve Awesome Oscillator düşüş sinyalleri ile minimum piyasa ivmesini resmettiği için Enjin’in teknik göstergeleri bu gözlemi destekledi.

Enjin, Polkadot tabanlı bir NFT blok zinciri oluşturmak için kısa süre önce 19 milyon doların üzerinde para topladı.

SushiSwap [SUSHI]

Kripto piyasasının önde gelen DeFi koinlerinden biri olan SUSHI’nin son birkaç gündeki fiyat hareketi, altcoin piyasasının çoğu tarafından belirtilen harekete çok aykırı oldu. ADA ve ENJ gibileri hala teselli edici bir modelin içinde kalırken, SUSHI 48 saat içinde %13,5’in üzerinde artış kaydetti. Yazının yazıldığı sırada, altcoininyükseliş ivmesi dururken, tüm kayıplarını 25 Mart’taki piyasa genelindeki değer kaybından kurtaracak gibi görünüyordu.

SUSHI’de yukarıda bahsedilen yükseliş ivmesi, alt göstergelerin bulgularıyla desteklendi. MACD hattı Signal hattının oldukça üzerindeyken, Chaikin Para Akışı, sermaye girişlerinin nihayet sermaye çıkışlarından daha güçlü olduğunu öne sürmek için sıfırın üzerine tırmanıyordu.

Ayrıca SushiSwap, Uniswap’ın beğenilerini sollamaktan hala çok uzak olsa da, SUSHI’nin sahiplerine çift haneli geri dönüşler vermeye devam edeceğinin öngörüldüğünü belirtmekte fayda var.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin