Cardano, Shiba Inu, EOS Fiyat Analizi: 10 Kasım
Cardano, Shiba Inu, EOS Fiyat Analizi: 10 Kasım

27 Mart Binance Coin ve Cardano fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Coin (BNB) 24 Mart’ta 20 günlük EMA seviyesi olan 251 $’ın altına düştü ve ayılar 25 Mart’ta satışlarına devam etti. Ancak 50 günlük SMA seviyesini 216 $ desteğini kıramadılar. Bu adımlar, şu anda fiyatı 20 günlük EMA’nın üzerine çıkarmaya çalışan boğalardan satın almayı çekti.

Düz hareketli ortalamalar ve orta noktanın hemen üzerindeki RSI, arz ve talep arasında bir denge olduğunu gösteriyor. Boğalar fiyatı düşüş trendi çizgisinin üzerine çıkarabilirse, BNB / USD kuru 309.50 dolara yükselebilir.

Bu varsayımın aksine, fiyat düşüş trendi çizgisinden gerilerse, ayılar bir kez daha 50 günlük SMA desteğini kırmaya çalışacak. Başarılı olurlarsa, parite 189 $’lık kritik desteğe düşebilir.

Cardano

Cardano (ADA), son üç gündür 20 günlük EMA seviyesi olan 1.14 $’dan defalarca geri çevrildi. Ancak ayılar 1.03 $ desteğini kıramadı. Bu, boğaların daha düşük seviyelerde birikim yaptığını gösterir.

Boğalar bugün fiyatı 20 günlük EMA’nın üzerine çıkardı. Daha yüksek seviyeleri sürdürebilirlerse, ADA / USD kuru kademeli olarak 1,48 $’a yükselebilir. Ayılar, bu direnişte yine sert bir meydan okuma oluşturacak.

20 günlük EMA düzdür ve RSI, birkaç gün için olası bir fiyat aralığına bağlı eylemi düşündüren orta noktanın hemen üzerinde yer alıyor. Bu tarafsız görüş, fiyatın düşmesi ve 1,03 doların altına inmesi durumunda geçersiz hale gelecektir. Bu, 0.80 $’a daha derin bir düzeltmenin başlangıcına işaret edebilir.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin