XRP, Cosmos, BAT Fiyat Analizi: 15 Mart
XRP, Cosmos, BAT Fiyat Analizi: 15 Mart

25 Ekim Chainlink, Waves, Dogecoin fiyat analizi – izlenecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Chainlink, rallisinin bir kez daha Bitcoin’den daha güçlü olabileceği spekülasyonunun ortasında, Temmuz ayında olduğu gibi grafiklerde güçlü kazançlar kaydetti. Bitcoin, yazının yazıldığı sırada 13.300 $’a tırmandı ve daha da yükselebilir. Diğer birçok altcoin de kazanç sağlıyor. Bununla birlikte, Waves düşüş eğilimi gösterirken, Dogecoin düşüş trendi içinde işlem yapmaya devam etti.

Chainlink (LINK) fiyat analizi

Chainlink, Waves, Dogecoin Price Analysis: 25 October

Grafiklerde, birkaç gün önce fiyat ile momentum arasında yükselen bir sapma (beyaz ile gösterildi) oldu. Böylelikle LINK 10.4 $ ve 11 $’ı aştı.

Fibonacci Retracement göstergesi, Temmuz ayında 6,5 dolardan 20 dolara çıkmasına bağlı olarak önem seviyelerini belirlemek için kullanıldı. LINK, daha sonra desteklemek için çevirdiği bir seviye olan 12.6 $’da bir direnç seviyesi kaydetti.

LINK’in yoğun bir şekilde işlem gördüğü önceki seviyelere dayanarak, beklenti, LINK’in bir sonraki tedarik bölgesine kadar minimum dirençle karşılaşacağı ve 14.55 $ direnç seviyesiyle 14.2 ila 14.5 $ arasında olacağı yönünde.

Bu nedenle, önümüzdeki günlerde LINK, grafiklerde 14,5 doları hedefleyebilir.

Waves fiyat analizi

Chainlink, Waves, Dogecoin Price Analysis: 25 October

WAVES, Ekim ayında 2.06 $’dan 3.59 $’a yükseldi. Yaklaşık %75 kazanç sağlayan altcoin, son birkaç hafta içinde güçlü artışlar kaydetti.

2.3 $ seviyesini geçen hareket, oldukça önemliydi. Waves, 3.6 $’a doğru istikrarlı kazançlar elde etti.

WAVES’in yakın vadede bir düşüşü söz konusu olarabilir. Bu hamleden sonra kripto para birimi yükselişe geçmeden önce 3,21 $’ı yeniden test edebilir.

Dogecoin fiyat analizi

Chainlink, Waves, Dogecoin Price Analysis: 25 October

20 SMA (beyaz) ve 50 SMA (sarı), kripto varlığın kısa vadeli momentumunu vurguladı. Yazının yazıldığı sırada, yükseliş ivmesi oldu, ancak son birkaç ayda fiyatın her iki tarafa da ivme ile 0,0026 $ civarında dalgalandığı gözlemlenebilir.

Dönem boyunca, aynı zamanda bir düşüş trendi olan düşük yüksek seviyeler (pembe) kaydediyordu. Ancak bu durum önceki ayın düşüşünden daha zayıftı.

Azalan trend çizgisinin üzerinde bir kapanış, kripto varlık için bir miktar yükseliş duygusu uyandırabilirken, 0,00257 $’lık desteğin test edilmesi kripto para birimini destek seviyesinin altına indirebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin