2022 FIFA Dünya Kupası'nın resmi sponsoru açıklandı! Katar’da kripto yağacak!
2022 FIFA Dünya Kupası'nın resmi sponsoru açıklandı! Katar’da kripto yağacak!

2022 FIFA Dünya Kupası’nın resmi sponsoru açıklandı! Katar’da kripto yağacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Crypto.com’dan çok büyük bir sponsorluk anlaşması geldi. Spor endüstrisindeki sponsorluk anlaşmalarını genişletmeye devam eden popüler kripto borsası, bu yıl Katar’da düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası’nın sponsoru oldu.

Singapur merkezli şirket aynı zamanda FIFA etkinliği için özel kripto ticaret platformu olacak. 

Crypto.com, dünya çapında 10 milyondan fazla müşterisiyle en popüler küresel borsalardan biri. Resmi sponsor olarak Crypto.com, hem stadyumun içinde hem de dışında önemli bir marka bilinirliği elde edecek. FIFA’nın Baş Ticaret Sorumlusu Kay Madati şunları söyledi:

“Crypto.com, dünya çapında en üst düzey takımları ve ligleri, büyük etkinlikleri ve ikonik mekanları destekleme taahhüdünü zaten göstermiştir ve FIFA’nın küresel futbol platformundan daha büyük veya daha geniş erişim ve kültürel etkiye sahip bir platform yoktur.

Crypto.com gibi küresel bir markanın, Katar’daki heyecan verici ve çığır açan FIFA Dünya Kupası’nın sponsoru olarak aramıza katılmasından ve nihayetinde güzel oyunumuzu küresel ölçekte büyütmeye yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz.”

Crypto.com’un spor aşkı

Geçen yıl Crypto.com en büyük spor etkinliklerinden bazılarının ana sponsoru oldu. MAA, basketbol, ​​motor sporları, buz hokeyi ve futbol dahil olmak üzere bazı üst düzey sporlarla ortaklıklara sahip.

Geçen Kasım ayında Crypto.com, Los Angeles’taki Staples Center’ı “Crypto.com Arena” olarak yeniden adlandıran isim hakları anlaşmasını imzaladı. Ayrıca Avustralya’daki erkek ve kadın profesyonel futbol ligleri için resmi kripto borsası oldu. Ayrıca NBA yıldızı LeBron James ile bazı önemli anlaşmalar imzaladı. 

Son gelişme hakkında konuşan Crypto.com’un Kurucu Ortağı ve CEO’su Kris Marszalek şunları söyledi:

“Dünyanın en prestijli turnuvalarından biri olan FIFA Dünya Kupası’na sponsor olmaktan ve Crypto.com’un dünya çapında bilinirliğini artırmaktan daha fazla heyecan duyamazdık. FIFA ile olan ortaklığımız sayesinde, Crypto.com’un dünya çapında birinci sınıf sporların ve taraftar deneyimlerinin geleceğini güçlendirebilmesi için platformumuzu yenilikçi şekillerde kullanmaya devam edeceğiz.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin