EOS ve NEO fiyat analizi: Dikkat çeken altcoinlerde bugün
15 Ekim EOS, Ontology ve Maker fiyat analizi: Beklentiler ve izlenecek seviyeler

15 Ekim EOS, Ontology ve Maker fiyat analizi: Beklentiler ve izlenecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasasındaki genel yükseliş havası, Bitcoin’in düşüş eğilimini yansıtan hareketleri ile yazı yazılırken soğuyor gibiydi.

Piyasadaki altcoinlerin büyük çoğunluğu Bitcoin’in düşüş eğilimine eşlik ederken, EOS, Ontology ve Maker gibi altcoinler de günlük grafiklerinde kendi kayıplarını not ediyorlardı.

EOS, bu yazı yazılırken dünden bu yana %1 düşüş yaşadı. Kripto para dünyasının daha alt sıralarında yer alan Ontology ve Maker için düşüşler söz konusu oldu. Kripto para birimlerinin gün sonunda en az %3’lük değer kaybı yaşaması muhtemel.

EOS fiyat analizi

Yazım sırasında, EOS geçen haftadan bu yana %8’in üzerinde düştükten sonra 2.60 dolar civarında seyrediyordu.

EOS’un günlük alım satım tabloları, MACD’nin yükseliş eğilimi göstermesiyle birlikte, Göreceli Güç Endeksi 50 civarında nötr bölgeye doğru yükselirken bir miktar alım duyarlılığı kaydetti.

Olumlu olmasına rağmen, bu işaretler küçük fiyat iyileştirme eylemleri gibi görünüyordu.

MACD ve RSI daha güçlü satın alma sinyalleri gösterebilirse, boğalar fiyatın 2,6 $ altına  düşmesini durdurabilir. Eğer boğalar bu hamleyi yapmakta başarısız olursa, ayıların birkaç ticaret seansında daha kontrolü ellerinde tutacağı söylenebilir.

Ontology fiyat analizi

Ontology’nin fiyatı gerçekten de grafiklerde yükselen bir vadi modeline tanık oldu. Dijital varlık aynı zamanda piyasa çapında satış baskısına da yenik düşerken, grafiklerdeki kısa yükselişin ardından bir fiyat düzeltmesi yakın görünüyordu.

Awesome oscillator göstergesi, sıfırın çok altında düşüş eğilimi göstererek grafiklerde kısa vadeli satış duyarlılığının altını çizdi.

Dahası, Parabolik SAR’ın noktalı işaretleri fiyat mumlarının üzerindeydi ve aynı sinyal, 0.548 dolarlık destek düzeyine kadar uzanabilecek bir düşüş trendine işaret ediyordu.

Maker fiyat analizi

Sermaye çıkışlarının girişlerden daha büyük olmasıyla, Chaikin Para Akışı grafiklerde sıfır işaretinin oldukça altında yer alıyor.

Bununla birlikte, Bollinger bantlarının yakınsaması göz önüne alındığında, bu sermaye çıkışları sırasında volatilite oldukça yüksek değildi.

Bu, MKR piyasasında görülen düşüşe rağmen, en azından kısa vadede ağır bir satışın göz ardı edilebileceği anlamına geliyordu. Dijital varlık, 544,85 dolar seviyesinde rahat bir destek gördü.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin