AAVE ve Basic Attention Token (BAT) fiyat analizi: Altcoinler nereye gidiyor?
AAVE ve Basic Attention Token (BAT) fiyat analizi: Altcoinler nereye gidiyor?

14 Kasım Stellar Lumens, Aave, FTX Token fiyat analizi: yeni yükselişler mi geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Stellar Lumens, yazı yazılırken listelerde daha yukarılara çıkarken, bir direnç seviyesini desteğe çevirme yolundaydı. DeFi tokenları ise yatırımcıların ilk güç işareti üzerine yığılmasının ardından bir artış yaşadı ve Aave, son birkaç gün içinde iki katına çıktı.

Son olarak, FTX Token son kazançları konsolide etmeye çalışırken destek seviyesine bağlı kaldı.

Stellar Lumens (XLM) fiyat analizi

Stellar Lumens, Aave, FTX Token Price Analysis: 14 November

Stellar Lumens, fiyat modelin içindeyken ticaret hacminde düşüş eğilimi gösteren simetrik bir üçgen desen (beyaz renkte gösteriliyor) oluşturdu. Daha sonra, 0,085 dolarlık bir hedefle yükselişe geçti.

XLM, gerçekten de 0.0845 $’a yükselen bir fitil kaydetti ve bu durum, modelin gerçekten de kendini gösterdiğine işaret etti.

Yazım sırasında, kripto para biriminin fiyatı, destek seviyesi olan 0,0822 $’ı yeniden test etmek için geri çekiliyordu ve bu da seviyenin dirençten desteğe geçişini teyit ediyordu.

Aave (AAVE) fiyat analizi

Stellar Lumens, Aave, FTX Token Price Analysis: 14 November

AAVE güçlü bir yükseliş trendindeydi ancak RSI fiyatın yükselmesine rağmen düşüş ivmesi gösterdikten sonra 51 $’lık destek seviyesine geri çekildi.

66,8 dolar seviyesindeki direnç, ikinci denemede bile üstesinden gelemeyecek kadar güçlü olduğunu kanıtladı. Yine de, piyasanın boğaları, AAVE’nin daha yüksek bir düşük seviye kaydettiği gerçeğinden cesaret alabilir.

Yazının yazıldığı sırada RSI, ivmenin kripto varlık için hala yükselişte olduğunu gösterdi. Kripto varlık için önemli seviyeler, 66,8 dolarlık direnç ve 58,6 dolarlık destek şeklinde.

FTX Token (FTT) fiyat analizi

Stellar Lumens, Aave, FTX Token Price Analysis: 14 November

FTX Token, destek seviyesi olan 3.34 $’lık seviyeden güçlü bir şekilde geri dönmesinin ardından kazançlar bildirdi. Ancak, yukarı yönlü hareketinin 3,77 dolardan geriye çekildiği görülüyor O zamandan beri FTX Token, desteğin hemen üzerinde 3,66 dolardan işlem gördü.

50 SMA (sarı), 100 SMA’nın (pembe) üst tarafına geçmenin eşiğindeyken, fiyat da yakın zamanda 100 SMA’nın üst tarafına düştü.

Bu durum fiyat için yükseliş anlamına geliyor. Ancak FTX’in destek seviyesini koruyup tekrar kuzeye hareket edip edemeyeceği görülecek. 3,66 doların altındaki bir kapanış, fiyatı hareketli ortalamalarının altına alabilir ve kripto varlık üzerindeki düşüş baskısını güçlendirebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin