ZETLY & POLYGEN ortaklığı duyuruldu!
ZETLY & POLYGEN ortaklığı duyuruldu!

ZETLY & POLYGEN ortaklığı duyuruldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Launchpad Polygen Zetly için bir IDO yürütmeye başlıyor! Polygen; şeffaf, güvenilir ve likidite sağlayıcılara dayalı benzersiz bir yapıya sahip. Polygen’de tahsis işlemi üç adımda gerçekleşiyor. İlki, proje için güven oluşturmak. Bu aşamada IDO sürecine katılımın detayları belirleniyor. İkinci adımda ise projenin likiditesi artırılır. Örnek verilecek olursa katkıları için ek bir token havuzu aracılığıyla ödüllendirilen Likidite Sağlayıcılara dayanıyor. Projenin üçüncü aşamasında, yatırımcılar PGEN tokenlerini (Launchpad Polygen token) bloke eder ve paylarına göre proje tokenleri alınıyor.

“Polygen, en iyi projelerin IDO’larını yürüten %100 merkezi olmayan şeffat esnek bir panel yapısına sahip.”

Zetly CEO’su ve kurucu ortağı Michał Glijer işbirliğiyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Dijital teknolojiler dünyasındaki en yenilikçilerden biri olan Polygen ile işbirliği yapabildiğimiz için mutluluk duyuyoruz.”

“Zetly’nin müşterilerimiz arasına katılmasından memnuniyet duyuyoruz. Bu projeyi güvenilir aynı zamanda en değerlilerinden biri olarak görüyoruz, bu nedenle platformumuzda IDO sürecinde Zetly’ye ek pazarlama desteği sunacağız.” –

Polygen temsilcileri güvence verdi

Polygen, en iyi projelerin platformun bir parçası haline gelmesi sayesinde küresel bir girişim ve Girişim Sermayesi ağına bağlıdır. Para toplama sürecinde güvenliği artırmak için Polygen, Anti-Whale, Anti-bot ve Anti-Scalper gibi çeşitli araçlar kullanıyor. IDO sırasında istenmeyen eylemlerin ve usulsüzlüklerin önlenmesine izin veriyor, bu sayede tüm Polygen topluluğu için en iyi koşulları yaratıyor. Bununla birlikte IDO sürecinin güvenilirliğini arttırıyor.

Polygen’in enerji tüketimi ve CO2 emisyonları alanında çevre dostu faaliyetlere büyük önem verdiğini eklemekte fayda var. Tek işlem ayak izi yalnızca 0,0062 kWh (örneğin Etherum ağında 106,84 kWh) ve CO2 emisyonu yalnızca 0,0042 kg, Etherum ağında ise 50,75 kg.

 


(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin