NEARCON 2022 neredeyse hazır; Lizbon'daki NEAR ekosistemini şimdi keşfedin!
NEARCON 2022 neredeyse hazır; Lizbon'daki NEAR ekosistemini şimdi keşfedin!

NEARCON 2022 neredeyse hazır; Lizbon’daki NEAR ekosistemini şimdi keşfedin!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yılın önde gelen Web3 etkinliklerinden biri olmaya aday olan NEARCON 2022 etkinliği için NEAR topluluğunda büyük bir heyecan başlamış durumda. NEARCON etkinliği tipik konuşmalar ve paneller içeren bir Web3 konferansından daha fazlasını içerecek bir etkinlik olacaktır. NEARCON, muazzam bir sahil kenti olan Lizbon’da, tüm farklı seviyelerden oluşan Web3 ve katmanlarını kapsayan 700’den fazla ekosistem projesinin bir vitrini olacak.

NEARCON, güçlü bir şekilde hızla büyüyen ekosistemin kabiliyet, yaratıcılık, zekilik ve uygulanabilir kullanım durumlarının interaktif bir gösterimi olacak. Ayrıca etkinlik alanında muhteşem partiler, dünyanın dört bir yanından gelen yemek kamyonları, IRL Hackathon, eğlenceli promosyon’lar ve daha fazlası olacak!

Duramaz, durmayacak!

11 Eylül’de, Kimlik kartınızı ve Promosyonları kapmak için çantanızı almayı unutmayın ve sizde haftaya güçlü başlayın. Ayrıca, karnaval temalı NEARCON kayıt partisinde, SWEAT Token kazanmak için zıplayabileceğiniz SWEAT tarafından sağlanan bir zıplama evi de yer alacaktır. Birde, Lizbon’un muhteşem manzaralarını seyretmek için bir dönme dolap olacağından bahsetmiş miydik?

NEARCON’da ki açılış gecesi, Proximity’nin ev sahipliği yaptığı alışılmışın dışında bir akşam partisi ile başlayacak. Lizbon’da gerçekleşecek olan bu muhteşem gecede finansın geleceği konulu etkinliği kaçırmak istemeyeceksiniz. VIP biletleri ÜCRETSİZ olacaktır, Ancak 10 harika sponsorlarımızın birinden alınması kaydıyla: Bunlar, Orderly Network, Few and Far, Cornerstone/MetaWeb, Ref.Finance, Meta Pool, Aurigami, Burrow Cash, Trisolaris, Pembrock Finance ve Bastion. Bugün Twitter, Discord ve Telegram’larına göz atın. Biletler bu hafta satışa çıkacak!

Hâlâ NEARNaut ailesinin bir parçası değil misiniz? Öyleyse, parti akabinde başlayacak olan NEARnaut’a katılabilmeniz için NEARCON’dan önce NEARnaut NFT’nizi NEAR’ın pazar yerlerinden biri (Paras veya Few and Far) üzerinden almanız gerekmektedir, böylece NEARnaut’a partiden sonra katılabilirsiniz. NEAR üzerine kurulu olan bu topluluk güdümlü rastgele oluşturulmuş NFT PFP projesini tanımak için harika bir his ve şans olacaktır.

NEAR UA Lizbon’daki yerini aldı!

NEAR Ukraine Hub (NEAR UA), Mart ayından itibaren Lizbon’daki yerini almış durumda ve NEARCON sürecinde neler yaptıkları hakkında her şeyi öğrenebileceksiniz. NEAR UA, NEAR ekosistemi için Topluluk, Proje Hızlandırıcı, Fon Havuzu, Ürün Laboratuvarı, Etkinlik ve Pazarlama hizmetlerinin bir kombinasyonudur. Stand’ta, NEAR UA’nın önemli faaliyetlerini keşfedebilecek ve mevcut projeleri ile işbirliği fırsatlarını öğrenebileceksiniz. Ayrıca, evinize geri döndüğünüzde etrafınıza hava atmak için Ukrayna sembolleri içeren Promosyonlar alabileceksiniz.

NEAR UA, 13 Eylül’de, Baş konuşmacı ONUKA ve Açılış konuşmacısı Miura ile birlikte “Özgürlük Kodu” adlı bir Ukrayna gecesine ev sahipliği yapacak. Bu veya NEARNauts ‘un düzenleyeceği bir sonraki partiyi kesinlikle kaçırmak istemeyeceksiniz.

Tüm katılımcılar, “The Code of Freedom” ‘da, Ukrayna’nın eşsiz kültürü, modern tarzları, lezzetli yemekleri ve ayakta dans etmenizi sağlayacak eğlenceli müzikleri de dahil olmak üzere birçok konuda bilgi edinme fırsatına sahip olacaktır. Ukrayna’lılara yardımcı olacak bu “The Code of Freedom” kuralına tanık olacaksınız.

Bilet satışlarından elde edilecek gelirin tamamı (%100’ü), Ukrayna hastanelerinin modüler harici fiksatörler tedarik etmesine ve Kharkiv bölgesindeki ısı, gıda ve hijyen alanlarında kışa hazırlanmalarına doğrudan yardımcı olacaktır. Bu etkinliğe sizde buradan bir bilet satın alın ve NEAR UA’nın 20.000€’luk hedefini tamamlamasına yardımcı olun…

Küresel çapta bir etkinlik!

Etkinlik sürecinde gerçekleşecek olan, konuşmalar ve paneller İngilizce dilinde olacak olsa da, NEARCON’da pek çok farklı dilin konuşulmasını bekliyoruz. Etkinlikte, 170’den fazla ülkenin katılımı bekleniyor. Ek olarak, NEARCON ‘da yer alan, Balkanlar, Kenya ve Vietnam gibi bölgesel merkezlerinde NEAR UA’da yerini alması bekleniyor.

Ana sahne şenliği

Ana Sahne, NEARCON’daki konferansın baş tacıdır. Ana sahne (Mainstage), NEAR, Pagoda, Aurora ve Sweat Economy gibi projelerin önde gelen liderleri de dahil olmak üzere Web3’teki en istikrarlı bir çok profesyonellerden bazılarının açılış konuşmalarını yapacağı yerdir.

Panel sürecinde ayrıca “Paranın anlamı”- “Neden Web2.5’e ihtiyacımız olduğu”- “Kripto aşamalarında gezinme” – “NEAR ve SailGP’in profesyonel spor alanında nasıl köklü değişiklik yaptığı” gibi bir çok Web3 konularında bir dizi harika bilgiler ve çok daha fazlası hazır olacak…

Hackstravaganza gösterisi

Bilgisayar korsanları, buradan Hackathon’a başvuru yaparak ücretsiz bir şekilde konferansa geçiş yapabilirler… Bilgisayar korsanları şayet geçiş için seçilir ise, NEARCON’a ücretsiz bir şekilde giriş hakkı kazanırlar ve başarılı bir hack gerçekleştirme akabinde ise, NEAR Token ile ödenen bir seyahat ücreti almaya hak kazanırlar. Bilgisayar korsanları için 11 Eylül’de, Ekiplerin organize edeceği bir kayıt partisi ve yönlendirme olacaktır.

Harekete Geçin – Etkinleştirin

NEARCON’da, Geliştirici aktivasyonları için Pagoda ve Aurora’nın öncülük edeceği bir erişim noktası olacak. Özellikle hackathon’a katılıyorsanız kesinlikle stantlarına uğramak ve ekipleriyle tanışmak istemekten geri kalmayın. NEAR üzerinde Başlatmanın, Uygulamanın, ve Test yapılmasının dApp Geliştiricileri için deneyimlerini basitleştirmek adına söz konusu Geliştirme Araçları hakkında Pagoda ekibinden bilgi edinin.

Bilgisayar korsanları, 11 Eylüldeki Registration Party (Kayıt Partisi) esnasında bir Oryantasyona davet edilecekler. Etkinlikte Pagoda ekibiyle tanışın, en yeni geliştirme araçları hakkında bilgi edinin ve belki gelecekteki hackathon ekibi üyelerinden biriyle tanışma fırsatı bulursunuz.

Ayrıca etkinlikte, Aurora Core ekibiyle tanışacak ve ekipten Aurora EVM’de dapp’lerin nasıl oluşturulacağı, Aurora+ ile blokchain projelerinde UX’inin nasıl geliştirileceğini ve halihazırda Aurora’da çalışmakta olan bazı ekosistem projesiyle ağ oluşturmanın nasıl yapılacağı konularında bilgiler edinebileceksiniz.

Etkileşim sadece geliştiriciler için değildir. Yapıcılar NEARCON’da, konferans alanın hem içinde hem de dışında her yerde mevcut olan sanat, müzik ve yaratıcılıktan fazlasıyla memnun kalacaklardır. NEAR’da çalışan Orrin Campbell, Franknines, Strakts ve Zeitwarp gibi sanatçılara göz atın.

Web3’ün kadınları

10 Women in Web3 Changemakers kazananı NEARCON’da açıklanacak ve onları onurlandırmak ve Web3 ekosistemine daha fazla Kadının katılmasına olanak sağlamak anlamlı olacaktır. Adayların kısa listesi hakkında daha fazla bilgi edinmek adına Forkast’ın haber detayına buradan göz atın.

Ayrıca 12 Eylül tarihinde 08:30 ile 10:30 saatleri arasında hizmet verecek Dear Breakfast‘ta nefis bir kahvaltı olacak.

İndirimler

TAP Air Portugal havayolu şirketi, NEARCON’a indirimli uçak bileti almanız için NEAR ile ortaklık kurdu! Paris, Londra veya başka bir Avrupa destinasyonundan mı seyahat ediyorsunuz? Öyleyse hemen hızlı bir şekilde ucuza biletinizi alıp Lizbon’a uçun. flytap.com üzerinden rezervasyon yapın. Ekonomi veya Business Class biletlerinde % 10 indirim için promosyon/kongre kodu kutusuna “IT22TPCG61” aksiyon kodunu girin. İndirim sadece NEARCON’dan on gün önce veya sonra yapılan seyahatler için geçerlidir.

Konferans biletinizde biraz keş para bulundurmak istiyorsanız, Pagoda ve Aurora’da %35 oranında indirim kodları mevcut. İndirim kodlarını bulmak için hemen Twitter paylaşımlarını kontrol edin!

Merhaba demekten çekinmeyin!

NEARCON Etkinliği, Geleceğin Web3 dünyasında neler sunacağını görmek adına büyük bir fırsat olacaktır. NEAR’da kendi projenizi geliştiriyor veya bir tane proje oluşturmayı hedefliyorsanız, NEAR’ın yaratıcı ve destekleyici topluluğundan bilgi edinmek adına harika bir zaman. Merhaba demekten ve kendinizi tanıtmaktan asla çekinmeyin.

NEAR’da bulunan herkes NEARCON’a ev sahipliği yapmaktan heyecan duyuyor ve sizinle tanışmaktan mutluluk duyacaktır…

Lizbon’da görüşmek dileği ile! Hoşçakalın…


(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin