ZeroEdge
ZeroEdge

Platformların açgözlülüğü, şans oyunları endüstrisini öldürüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geleneksel şans oyunları platformlarında tüm varlığınızı kaybetmeye ZeroEdge ile son verin.

Eğer Las Vegas, Atlantic City, Londra ve Monaco gibi yerlerde şans oyunları oynama şansınız olsaydı, bunun ne kadar keyifli olduğunu bilirdiniz. Bahsi geçen yerler, klasik oyunların yanı sıra pek çok interaktif etkinlikten de yararlanabileceğiniz eğlence mekanları aslında.

Çevrimiçi bir platformda oynarken aynı deneyimi elde edemediğiniz halde, artık pek çok oyunu benzer bir tatta deneyimleyebiliyorsunuz. Aslında, artık çevrimiçi ve gerçek şans oyunlarını tek bir yerde birleştiren platformlar oyuncuların hizmetinde.

Peki problem ne?

Sorun şu ki; eski moda platformların açgözlülüğü bu endüstriyi içten içe öldürüyor. Ancak bu yeni bir olgu değil. Açgözlülük, şans oyunları endüstrisinin bir parçasıydı. Zaten şöyle bir düşününce para kazanma amacı olmasaydı, insanlar niye şans oyunları platformu kurardı ki?

Çevrimiçi şans oyunları endüstrisi milyonlarca dolar değerinde ve doğrudan oyuncuların zararlarından para kazanır. Hatta pek çok platform, oyunculara ücretsiz bonuslar sağlarlar. Fakat ne yazık ki bu bonuslar büyük çaplı oyun oynama zorunluluklarıyla birlikte gelir.

Buna ek olarak, her bir platformun house edge denen ve platform avantajı olarak bilinen bir sistemle çalıştığını da biliyoruz. Bu sayede şansı kendi lehlerine çevirebiliyorlar ve sahip olduğunuz her şeyi sizden rahatlıkla alabiliyorlar.

Oyun oynamayı bırakmak mı gerekiyor?

Kesinlikle hayır. Böyle bir şeye gerek yok. Her şey, şans oyunları oynamak için yeni bir yol bulmaktan geçiyor. Ve ZeroEdge, bu yolu yaratan yepyeni bir platform olarak karşımıza çıkıyor. Bu platformda house edge denen sistem yok! Evet yanlış duymadınız, artık size karşı sürekli avantajlı konumda olan platformlarda sürekli para kaybetmek tarih oluyor.

ZeroEdge, çevrimiçi şans oyunları oynamanız için devrim yaratan benzersiz bir konsept. Şu anda, tüm online şans oyunlarında house edge denen ve platform avantajını ifade eden bir sistem var. %1 ila 10 arasında değişen ve bazen daha da artan bu oran sayesinde gerçek bir adaletten söz etmek olanaksız.

Zeroedge

ZeroEdge nasıl bir çözüm sunuyor?

ZeroEdge’in çözümü ise %0 house edge. Diğer bir deyişle, ZeroEdge’de oynamak adil, ücretsiz ve eğlencelidir.

Aslında bu platformun en iyi yanı, platforma dahil olan oyuncuların Zerocoin’in değerini otomatikman artırması. Bunun sebebi ise %0 house edge’li oyunlara gelen yüksek talebin kapalı döngü ekonomisi yaratması. Bu model ayrıca, 1993 yılında orijinal olarak icat edilen ve Bitcoin’in fiyat artışında görülebilen Metcalfe yasası olarak da bilinir.

Zero Edge, 70 milyar dolarlık şans oyunları endüstrisinde potansiyel olarak devrim yaratabilecek benzersiz bir model sunuyor. Oyuncular para kaybetmeyecek, Zerocoin’in artan değeri sayesinde sürekli kazanç elde edecek.

Platform, kullanıcılara şans oyunları tecrübelerini sorduğu geniş çaplı bir anket düzenledi ve katılımcıların çoğu, eğer mümkün olsaydı %0 house edge’li oyunları oynamak istediği cevabını verdi. İşte bu yüksek talep, Zerocoin’in değerinin sürekli artmasını sağlıyor.

Zerocoin çok yakında düzenlenecek bir ICO ile sahiplerini bulacak. Detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

ZEROcoin

Web sitesiTelegramMediumYouTubeTwitterFacebook

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin