Ubcoin
Ubcoin

Ubcoin ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ubcoin ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

ICO’nun arkasındaki kurumun yasal statüsü nedir?

Ana faaliyet alanımız 5 Ağustos 2011 tarihinde Rusya’da kuruldu. Ubcoin token üretim etkinliği, proje katkıları için en elverişli muameleyi ve korumayı sağlamak amacıyla Şartlar ve Koşullarda belirtildiği gibi, British Virgin Islands yasaları çerçevesinde yürütülmektedir.

Token satışının nasıl yapılandırıldığının ve nihayetinde dolaşımda olan toplam token sayısını gösteren bir white paper dokümanınız var mı?

White paper, çeşitli dillerde web sitemizde mevcut. Tokenin maksimum arz miktarı 1,5 milyar dolar olarak belirlendi. Bunların arasında, 14 Temmuz’a kadarki token satış süresi boyunca halka %50’si sunuldu.

UBC tokeninin minimize edildiğini belirtmekte fayda görüyorum. Katkıda bulunanlar tarafından satın alınacaklar, satılmayan tokenler olmayacak. Katkıda bulunanlar için ek koruma, takım, ödül, danışmanlar ve diğer amaçlara tahsis edilen tokenler, halka arz edilen tokenlerle orantılı olarak verilir, yani katılımcılar ve diğerleri arasındaki oran her zaman aynı olur.

Blockchain’iniz halka açık şekilde, örneğin Github’da, yayımlandı mı?

Proje açık kaynak kodlu bir teknolojinin birleşimidir. Github’da token oluşturma olayının kaynak kodunu bulacaksınız ve yol haritamıza göre Ubcoin ürünlerinden kripto borsasına yönelik işlemlerde kullanılacak akıllı sözleşmeler için kod yayımlamaya başlayacağız. Ubcoin’de ödeme işlemlerini düzenleyen kodun diğer bir kısmı, özel kodlara dayanıyor ve Ubank için son birkaç yılda yıllık olarak on milyonlarca ödemeyi işliyor.

Projenizin medya varlıkları hakkında bilgi verebilir misiniz? Web siteniz, sosyal medya ağlarınız ve diğer medya varlıklarından bahsediyoruz.

Evet, geniş bir varlığa ve canlı ve hareketli bir taraftar topluluğuna sahibiz. Web sitemizden hepsini görebilirsiniz. Twitter beslemesinde, Facebook sayfasında, Medium, Reddit ve Telegram’da varız.

Kaynaklar nasıl elde ediliyor?

Token oluşturma olayı sırasında toplanan katkılar, Etherscan’de halka açık olan akıllı sözleşme ile düzenleniyor. Ubcoin’i geliştirme amacıyla katkılar geri çekildiğinde proje harcama raporları kamuya açıklanacak.

Bir prototip veya deneme sürümünüz var mı?

Ubcoin’in yeni özelliklerini sunduğu ana uygulama Ubank, 16 milyondan fazla indirmeye sahip ve uzun yıllardır dünya çapında mevcut durumda. Bu, herhangi bir projeden çok daha fazlası. Ubcoin özellikleri için MVP, ubcoin.io sitesinde de mevcut. Yol haritamıza göre, ilk kamu testi şu andan itibaren 7 haftadan daha kısa bir sürede başlayacak.

Ubcoin kaynak kullanımı
Ubcoin kaynak kullanımı

Kaynaklar ne şekilde değerlendirilecek?

Yandaki grafikten görebilirsiniz.

Tokenler ne zaman ticarete açılacak?

Birçok lider borsa ile görüşmelerde bulunuyoruz. Token oluşturma etkinliğinin tamamlanmasından kısa bir süre sonra tokenin listeleneceğini tahmin ediyoruz. Borsalardan gelen gizlilik kısıtlamaları nedeniyle, bir token ile resmi karara kadar devam eden müzakereleri açıklayamayabiliriz.

Satış sürecinin ardından token dağıtımı ne şekilde gerçekleşecek?

Tokenler, katkıda bulunanların katılımlarından hemen sonra akıllı sözleşmeyle sunulacak. Diğer tüm tokenler (takım, ödül, vb.), token oluşturma etkinliğinin sona ermesinde, pro-rata (yani kamu satışı ile orantılı olarak) verilecek. Halka açık bir kısıtlama olmamasına rağmen, ekibin 18 aylık bir hak kazanma süresi var.

Projenizin iyi bir fikir olduğunu savunanları, sizi destekleyenleri de duymak isteriz.

Tabii ki. Stratejik ortaklarımız Samsung ve Fly, akıllı telefon cihazlarında uygulamamızın ön yüklemesini sürdürmeye devam ediyor. Ubcoin’e yatırım yapan Inventure Partners (Gett Taksi, Busfor ve birçoğunun erken yatırımcısı) ve Singapur merkezli Amereus Group gibi saygın kurumsal yatırımcılardan oluşan, Asya pazarından Ubcoin’in yatırımına olanak sağlayan kapsamlı bir gruptan söz edebiliriz.

Son olarak, ICO notu projemiz, ürün ve token ekonomimiz hakkında bir ay süren bir araştırma yürüttü ve Ubcoin, Stable + yatırım notu, Düşük risk derecesi ve yüksek hype derecesi için segmentteki en yüksek puanlardan biri.

Projenin VC’ler ve/veya başka şirketlerden ortaklıkları veya destekleri var mı?

Evet, az önce de söylediğimiz gibi Amereus Group ve Inventure Partners’ten söz edebiliriz. Kendileri son derece saygın VC firmalarıdır.

Proje, seçilen pazarda ne tarz bir rekabetle karşı karşıya?

Fiat parayla ticaret yapan global pazarlarla rekabet etmiyoruz. Hedef kitlemiz, dijital para birimleri için mallarını değiştirmek isteyen 200 milyon tüketici ve bu da dijital para birimleri için UBC token ticareti yaparak kripto yatırımına açılan kapıyı açar. UBC tokenleri, Ubcoin ürünlerinin kripto borsasında güvenli bir şekilde işlem yapabilmeleri için de ücretsiz bir yöntem sunar. Bu da, kullanıcıların yüksek yerleştirme ücretleri, promosyon ücretleri ve komisyonlar ödemek zorunda oldukları geleneksel online pazarlarda yapılan maliyetlerle ilgili olarak çok avantajlıdır.

Güncelliğiniz hakkında ne söyleyebilirsiniz?

Platformumuz her gün inanılmaz bir hızla gelişiyor. Yaşanan tüm gelişmeleri takip ediyoruz ve kullanıcı topluluğumuz bu konuda bize çok yardımcı oluyor; dünyanın her köşesinden, Endonezya’dan Kolombiya’ya, Marocco’dan Çin’e en yeni bilgileri ve alakalı bilgileri sağlıyorlar. Bu, toplumun Ubcoin’in biçimlendirici aşamalarına aktif katılımlarıyla projeye büyük değer yarattığı, gerçekten ilham verici ve tatmin edici bir deneyim.

İletişim bilgilerinize nasıl ulaşabilir kullanıcılar?

Sitede irtibat bilgileri mevcut. Tüm ekibimiz, tüm Telegram gruplarımızda ve diğer sosyal medya ağlarında aktif birer katılımcı. AMA oturumları, çevrimiçi ve Skype görüşmeler ve hatta kişisel ziyaretler de dahil olmak üzere, katılımcılarımızla yüz yüze görüşme fırsatlarını memnuniyetle karşılıyoruz. Güney Kore’den en büyük destekçilerimize Moskova’daki ofislerimizi ve geliştirme ekibini ziyaret ettik.

ICO şirketi nerede kurulu?

Merkezi olmayan bir dünyada pek de önem arz etmiyor fakat sorunuzu yanıtlamak için ifade edelim: Kurucularımız BAE ve Rusya arasındaki zamanlarını ayırdılar ve ana geliştirme ekibi geleneksel olarak Moskova’da, programlama ve pazarlama yetenekleri bakımından zengin ve maliyet açısından avantajlı bir konumda bulunuyor. Token oluşturma olayı, proje için en elverişli muameleyi sağlamak için İngiliz Virgin Adaları yasalarına tabi.

Detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Ubcoin

Telegram

Web SitesiWhitepaperOne Pager

FacebookMediumTwitterRedditYouTubeGithubBitcointalk

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin